ولی زاده در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما:
فعالیت ۱۱ هزار سرویس دانش آموزی غیرمجاز در پایتخت
رئیس اداره انجمنهای اولیا و مربیان آموزش و پرورش گفت: بیش از ۱۷ هزار خودرو بعنوان سرویس مدرسه در شهر تهران فعالیت میکنند که فقط شش هزار خودروی مجاز و دارای برچسب سرویس بوده و ۱۱ هزار خودرو بدون برچسب سرویس و بیمه ویژه سرویس مدارس هستند.
محمدرضا ولی زاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: خودروهای غیرمجاز (آزادبر) هیچ مجوزی برای سرویس دانش آموزی ندارند و اکثراً از طریق قرارداد شخصی با خانوادهها مشغول بکار هستند و در صورت هرگونه حادثه پاسخگو نخواهند بود.
وی گفت: خودروهای آزادبر بیمه شخص ثالث دارند و این بیمه در زمان بروز حادثه پاسخگوی اولیای دانش آموزان نخواهد بود و رانندگان سرویسهای مدارس باید آموزشهای فنی و حرفهای لازم را ببینند و کارت صلاحیت حرفهای را از مراجع ذیربط دریافت کرده باشند.
ولی زاده از خانوادهها خواست از قرارداد با رانندگان سرویسهای آزادبر خودداری کنند و افزود: مدیران مدارس نیز در صورت قرارداد با این رانندگان متخلف شناخته میشوند و مشمول برخورد خواهند شد.
وی تأکید کرد: کارت صلاحیت حرفهای رانندگان سرویسها توسط پلیس راهور و با هماهنگی تاکسیرانی صادر میشود و رانندگانی تاکسی نیز ملزم به دریافت این کارت هستند.
ولی زاده افزود: شهر تهران ۹۵ هزار تاکسی دارد، اما رانندگان تاکسی به دلیل پایین بودن نرخ مصوب شورای شهر تمایل به فعالیت در سرویس مدارس را ندارند و تنها شش هزار تاکسی در سرویس مدارس هم اکنون فعال هستند.
رئیس اداره انجمنهای اولیا و مربیان آموزش و پرورش گفت: آیین نامه حمل و نقل دانش آموزی مصوب هیئت دولت برای رانندگان سرویسهای مدارس شرایطی را تعیین کرده است که از جمله آن داشتن حداقل ۲۳ سال سن، گواهینامه معتبر رانندگی و تأهل است.
ولی زاده افزود: البته استفاده از زنان سرپرست خانوار برای رانندگی سرویسهای مدارس بلامانع است.