دست یاری بنیاد برکت به سوی کودکان بازمانده از تحصیل
قریب به 70 هزار کودک بازمانده از تحصیل در استان سیستان و بلوچستان با کمک بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ساماندهی شدند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از بنیاد برکت، مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان، با اعلام این خبر، گفت: با همکاری بنیاد برکت ۱۷ میلیارد تومان برای اسکان این دانشآموزان و سرویس آنها اختصاص یافته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان افزود: همچنین اعتبار مربوط به مراکز ویژهی کودکان کار که امکان حضور و هزینهی لازم در کلاس را ندارند، توسط بنیاد برکت تأمین شده و از آغاز سال تحصیلی این منابع به استان تخصیص پیدا میکند و ما به این سمت میرویم که دیگر کودک بازمانده از تحصیل در استان نداشته باشیم. این در حالی است که بنیاد برکت علاوه بر این، کار ساخت 108 مدرسه با 572 کلاس درس را نیز در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان در دست اقدام دارد. از این تعداد قبلاً 52 مدرسه بهرهبرداری شده بود و برای سال تحصیلی جدید نیز 26 مدرسهی برکت دیگر افتتاح خواهد شد.
وی در خصوص مسایل آموزش و پرورش استان نیز بیان کرد: برای ایجاد دورههای پیش از دبستان اقدامات لازم را انجام دادهایم و رتبهی ما از ۱۲ درصد به ۸۰ درصد افزایش پیدا کرده و اعتبار آن نیز از ردیف بودجهی آموزش و پرورش پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه بحث ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش بسیار مهم است افزود: مشکلات مربوط به ساماندهی نیروی انسانی نیز برطرف شده و امسال حدود ۶ هزار درخواست جابهجایی در استان داریم که با نیمی از آنها موافقت شده است.
وی افزود: آمادهسازی مدارس و تحویل فضاهای نیمهتمام انجام شده و قریب به بیش از ۵۰۲ کلاس تحویل شده و یا در مهر ماه تحویل خواهد شد.
سرمایه گذاری بنیاد برکت در توانمندسازی اقتصادی بروجرد
فرماندار بروجرد گفت: بنیاد برکت برای راهاندازی واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال در بروجرد سرمایه گذاری می کند.
علی کورانیفر تأکید کرد: محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم از اهداف بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است که با اجرای برنامههای خود، نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رونق تولید دارد.
وی اضافه کرد: در همین راستا با پیگیریهای عباس گودرزی نمایندهی شهر بروجرد، جلسهای با حضور مسئولان بنیاد برکت جهت رونق تولید و اشتغال در بروجرد برگزار شد و قرار است بنیاد برکت برای احیای واحدهای تولیدی در بروجرد سرمایهگذاری کند.
فرماندار بروجرد تصریح کرد: بنیاد برکت برای کمک به اشتغالزایی و فعال کردن واحدهای تولیدی که با مشکلات مالی مواجه شدهاند وارد عمل میشود و تسهیلاتی را در اختیار آنها قرار میدهد و به شکلهای مختلف از آن واحد تولیدی حمایت و پشتیبانی میکند. این مشارکت معمولاً 3 تا 5 سال ادامه دارد و بعد از اینکه واحد تولیدی رونق پیدا کرد و مشکلات مالی آن برطرف شد، بنیاد برکت سهام خود را به شکل توافقی به کارآفرین واگذار میکند و از آن طرح خارج میشود.
به گفتهی وی، بنیاد برکت فرصتی است تا واحدهای تولیدی که غیرفعال یا نیمهفعال شدهاند بدون طی کردن مراحل طولانی برای دریافت تسهیلات، دوباره راهاندازی و احیا شوند.
کورانیفر اظهار داشت: بنیاد برکت در بروجرد در سه حوزهی تعاونیها، صنعت و معدن و حوزهی کشاورزی وارد عمل خواهد شد و قرار است تا پایان شهریور ماه فهرست این واحدها تهیه و در اختیار بنیاد برکت قرار گیرد.
وی با اشاره به ایجاد اشتغال در این واحدها افزود: با راهاندازی هر یک از واحدهای تولیدی افراد زیادی از جویندگان کار مشغول به کار خواهند شد.