کتابخانه زبان های خارجی و منابع اسلامی با حضور آیت الله سبحانی، و رئیس مجلس به بهره برداری رسید.
این کتابخانه در ملک وقفی مرحوم آیت الله محسنی ملایری از علمای گذشته حوزه و به همت آیت الله سیستانی در سه طبقه به نشانی قم، خیابان شهدا کوی39 واقع است.
قرائت خانه ، وسایل رایانه ای و الکترونیکی ، پرینت و عکس از منابع، خدمات درون شبکه و برون شبکه و دسترسی به پایگاهها و بانکهای اطلاعاتی از دیگر امکانات این مرکز است.
آیت الله سبحانی در حاشیه آئین افتاحیه این کتابخانه زبان آموزی را گامی تاثیر گذار برای انتقال مفاهیم اسلامی بیان کرد و گفت: به برکت انقلاب اسلامی آموزش زبان های خارجه در حوزه های علمیه جایگاه خود را پیدا کرده است.
وی راه اندازی کتابخانه زبان های خارجی و منابع اسلامی را ابتکاری نوین یاد کرد و افزود: با بهره مندی از امکانان این مراکز می توان ندای تشیع و اسلام را با صدای منطقی وعلمی به گوش جهانیان رساند.
رئیس مجلس شورای اسلامی هم در حاشیه این مراسم و در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما افتتاح کتابخانه های تخصصی توسط مرجع عالیقدر آیت الله سیستانی را از اقدامات مهم و تاثیر گذار در مقوله پژوهش یاد کرد و گفت: راه اندازی این نوع کتابخانه می تواند دسترسی آسان پژوهشگران و محققان را برای توسعه علم فراهم کند.
رئیس فرهنگستان ادب فارسی هم در این مراسم زبان آموزی را از لوازم قدرت نمایی نظام ها دانست و گفت:در گذشته نسبت به آموزش زبانهای خارجی غفلت شده اما به برکت نگاه ویژه علما و حوزه آموزش زبان خارجی اهمیت خود را باز یافته است.
حداد عادل تاسیس چنین کتابخانه هایی را پاسخی به نیاز مبلغان و ناشران معارف اسلامی دانست و افزود:برای انتقال مفاهیم اسلام و تشیع و همچنین رفع شبهات در بین سایر ملل، آموزش زبان و آشنایی با زبانهای خارجه از ضروریات است.
وی ابراز امیدواری کرد که این سنت از قم به دیگر شهرها و استانهای کشور نشر پیدا کند.