به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ یونس زبیدی در برنامه «روز از نو» رادیو اقتصاد ظرفیت تولید کشاورزی در استان خوزستان را بسیار بالا دانست و افزود: اقدامات مناسبی برای شکوفایی این بخش شده است.
وی در ادامه ضمن اشاره به مزیت های ایجاد قطب صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی در هر استان اظهار داشت : در این طرح شاخص ترین محصول کشاورزی در هر شهرستان شناسایی و به تناسب ظرفیت و توان تولید صنایع تبدیلی در منطقه فعال می شود.
مسئول اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی خوزستان گفت : فرآوری محصولات شاخص در هر ناحیه موجب اشتغال، خودکفایی اقتصادی، کاهش واردات، توسعه صادرات، ارز آوری، رونق تولید، رشد اقتصادی، تقلیل ضایعات کشاورزی، کاهش حجم خام فروشی و غیره خواهد شد.
وی افزود : تاکنون سازمان بسیج سازندگی از کشاورزان خوزستانی در راستای گسترش کشت گیاهان دارویی، گلخانه ای، داربست کردن باغات میوه، پرورش دام، آبزیان، ماکیان، قارچ، صنایع تبدیلی کوچک و زودبازده و ... حمایت های مالی، آموزشی، ترویجی و غیره ارائه کرده است.
زبیدی تصریح کرد: بسیج سازندگی به شکل عملیاتی وارد مقوله اقتصاد مقاومتی شده و به شدت دنبال تحقق واقعی این گفتمان است.
وی گفت: توسعه صنایع تبدیلی در مناطق روستایی ضمن ماندگاری کشاورزان و جلوگیری از مهاجرت روستایی می تواند در جلوگیری از خام فروشی، ایجاد ارزش افزوده بالا، سود آوری و درآمد زایی بسیار نقش آفرین باشد.
مسئول اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی خوزستان در مصاحبه با رادیو اقتصاد ضمن اشاره به این جمله که با توسعه صنایع فرآوری سود زیادی نصیب کشاورزان می شود، افزود: برای حذف یا کاهش واسطه ها در حوزه محصولات کشاورزی نیز برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم بسیار حائز اهمیت است.
وی یادآورشد: برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم از جمله برنامه های سازمان بسیج سازندگی در راستای حمایت از بخش تولید و کشاورزان در کشور است.