مسوول بخش مراقبتهای ویژه سوختگی بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه گفت: سیلندرهای گاز خانگی عامل اصلی سوختگی در شهرستان گناوه است.
وی ادامه داد: در هفته گذشته چهار بیمار به علت ترکیدگی کپسول گاز مایع دچار سوختگی ۳۰ تا ۴۵ درصد شدهاند.
مسوول بخش مراقبتهای ویژه سوختگی بیمارستان سوانح و سوختگی چرومی گناوه بیان کرد: بیمارانی که به علت ترکیدگی کپسول دچار این حادثه میشوند معمولاً دچار سوختگی در ناحیه صورت و گردن نیز میشوند که این نوع سوختگی به علت تهدید بیمار ازنظر تنفسی بسیار خطرناک است.
زاهدیراد یکی از دلایل ترکیدگی کپسولهای مایع را حمل و نگهداری غیراستاندارد آنها در وسایل نقلیه عنوان کرد و از مردم خواست از پرتاب کردن و غلتاندن سیلندر گاز مایع روی زمین خودداری کنند و برای انتقال آن از وسایل چرخدار استفاده کنند.
وی همچنین توصیه کرد که سیلندر گاز مایع فقط با استفاده از دسته آن جابه جا شود و هرگز از شیر بهعنوان دستگیره استفاده نشود.
این کارشناس گفت: هرگز برای باز کردن گرفتگی لولههای فاضلاب آشپزخانه و حمام نباید از گاز مایع استفاده شود که این عمل بسیار خطرناک است و شاهد حوادث تأسفبار در این زمینه بودهایم.
زاهدی راد از مردم خواست سیلندر گاز مایع را همیشه بر روی سطح افق بهصورت قائم بگذارند و هرگز آن را به پهلو قرار ندهند و سیلندرهای بیشتر از ۱۱ کیلویی را همیشه خارج از ساختمان استفاده کنند.