انتقاد از رژیم صهیونیستی به علت فروش سلاح به رژیم میانمار
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، در حالی که کشتار اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار ادامه دارد بسیاری از سازمانها و گروههای مدافع حقوق بشر از رژیم صهیونیستی که به فروش تسلیحات و مهمات جنگی به میانمار ادامه می دهد، به شدت انتقاد کردند.
خبرگزاری رسمی مصر (منا) گزارش داد نتایج تحقیقاتی که چند گروه و سازمان حامی حقوق بشر انجام داده اند حاکی از آن است که شرکتهای تسلیحاتی رژیم صهیونیستی بیش از یکصد دستگاه تانک، چند کشتی و مقادیر زیادی سلاحهای سبک به دولت میانمار فروخته اند.
گفته می شود شرکت TAR Ideal Concepts همچنین در زمینه آموزش نیروهای ویژه ارتش میانمار در ایالت آشوبزده راخین که در ماههای اخیر صحنه کشتار مسلمانان روهینگیا بوده است، مشارکت داشته است. این شرکت در پایگاه اینترنتی خود تصاویری از پرسنل خود منتشر کرد که در حال آموزش تاکتیکهای رزمی و روش استفاده از سلاح به نیروهای ویژه میانمار هستند.
آمریکا و اتحادیه اروپا فروش سلاح و تجهیزات جنگی به میانمار را ممنوع کرده اند.
مناطق غرب میانمار از سال دو هزار و دوازده دستخوش خشونت های فرقه ای خونین میان بودایی های راخین و مسلمانان روهینگیا است اما خشونت بر ضد اقلیت مسلمانان میانمار در هفته های اخیر به طرز نگران کننده ای شدت گرفته است. مسئولان میانمار مدعی شده اند برخی گروههای افراط گرا در منطقه راخین فعالیت های خود را در این اواخر تشدید کرده اند به همین علت نیروهای ارتش در عملیاتی گسترده برای سرکوب آنها وارد عمل شده اند.
مطابق با طوماری که شماری از فعالان اسرائیلی در اعتراض به فروش تسلیحات به میانمار تهیه کرده اند، دیوان عالی اسرائیل تا پایان این ماه با بررسی این پرونده مشخص خواهد کرد که آیا فروش تسلیحات توسط شرکتهای اسرائیلی به میانمار قابلیت پیگیری در دستگاه قضایی هست یا خیر.
وزارت جنگ اسرائیل از فروش سلاح به میانمار دفاع کرده و مدعی شده است دادگاهها صلاحیت لازم را برای تصمیم گیری درباره یک مسئله "دیپلماتیک" ندارند.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از قاهره، هزاران تن از اعضای جامعه مسلمانان میانمار در چند هفته اخیر برای نجات جان خود از حملات نیروهای نظامی میانمار فرار کرده و بسیاری از آنها به طور پنهانی وارد خاک بنگلادش شده اند. این افراد جنایات وخیم به ویژه قتل، تعرض، تجاوز جمعی و شکنجه را که نظامیان ارتش میانمار بر ضد اقلیت مسلمانان این کشور مرتکب شده اند، برای برخی منابع تعریف کرده اند.
سازمان ملل متحد نیز جامعه مسلمانان روهینگیا را اقلیتی می داند که در جهان بیشتر از همه اقلیت ها محروم هستند و مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. اعضای اقلیت مسلمان روهینگیا میانمار حتی اجازه ندارند ملیت این کشور را بگیرند و به علت عقاید و وابستگی های نژادی خود پیوسته با برخوردهای تبعیض آمیز و ظالمانه روبرو بوده اند. این رفتار تنفرآمیز در سالهای گذشته نیز شمار زیادی از اعضای اقلیت روهینگیا را به فرار از میانمار واداشته است.