۲۰ هزار و ۳۵۰ تن انبه امسال از باغ های هرمزگان برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزخلیج فارس؛ مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: این انبهها از ۲ هزار و ۸۹۶ هکتار باغ برداشت شد که برداشت آن نسبت به پارسال تغییری ندارد. مسعود گرگیج گفت: شهرستانهای میناب با بیش از ۱۵ هزار تن و رودان با بیش از ۵ هزار تن بیشترین تولید محصول انبه را در استان دارد. وی افزود: انبههای برداشت شده علاوه بر مصرف در استان و ارسال به کارخانههای فرآوری به استانهای تهران، اصفهان، فارس و کرمان نیز فرستاده شد. فصل برداشت انبه از نوع نارس آن برای تهیه ترشی از اواخر فروردین آغاز میشود. مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: ۳۰ درصد محصول انبه در هرمزگان بصورت نارس برداشت میشود. از انبه نارس بصورت تازه خوری، تهیه ترشی، شوری، مربا، لواشک و سس استفاده میشود. مسعود گرگیج افزود:ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است. قدمت کاشت درخت انبه در میناب به ۳۰۰ سال پیش میرسد و رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است. زمان گلدهی درختان انبه اواخر دی تا نیمه فروردین است. انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ، بی و سی، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است. ازچوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی و از مغزهسته آن در تهیه صابون استفاده میشود. پوست درخت انبه منبع خوبی از پانل است که در صنعت چرم سازی کاربرد دارد.