در ادامه پیشروی ها ارتش سوریه؛
ارتش سوریه و متحدانش در آستانه آزادسازی دیرالزور
ارتش سوریه و نیروهای همپیمان به سه کیلومتری منطقه تحت محاصره عناصر داعش در شهر دیرالزور رسیدند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز از دمشق؛ تلویزیون دولتی سوریه روز دوشنبه اعلام کرد: یگان های ارتش سوریه و همپیمانان آن در آستانه آزادسازی شهر دیرالزور در حاشیه رود فرات از اشغال عناصر داعش هستند.
یک پایگاه نظامی ارتش سوریه و حدود 93 هزار غیر نظامی در شهر دیرالزور از چند سال قبل در محاصره تروریست های داعش هستند و ارتش سوریه هم اکنون به سه کیلومتری منطقه ای رسیده است که در محاصره عناصر داعش قرار دارد.
بشار اسد رئیس جمهور سوریه از ابتدای امسال تلاش های خود را بر آزادسازی مناطق بیابانی در شرق این کشور متمرکز کرده است و یگانهای ارتش و همپیمانان آن در راستای تلاش برای باز پس گیری شهر دیرالزور از چند محور به طرف این شهر حمله کرده اند.
نیمی از شهر دیرالزور و مناطق حومه آن از سال 2014 در اشغال گروه تروریستی داعش است.
همچنین ستاد تبلیغات جنگ سوریه اعلام کرد: تمامی فرماندهان و عناصر مسلح خارجی داعش از میادین نبرد با ارتش سوریه در محورهای عملیاتی دیرالزور گریختند.
ارتش سوریه و نیروهای همپیمان در ادامه پیشروی با هدف شکستن محاصره شهر دیرالزور، منطقه العجیل را آزاد کردند.
محمد ابراهیم سمرا استاندار دیرالزور سوریه نیز گفت: نیروهای ارتش سوریه و متحدانش از چند محور در حال حرکت به طرف شهر دیرالزور هستند. این نیروها فقط چهار کیلومتر با شکستن محاصره دیرالزور فاصله دارند. با توجه به تلفات سنگین داعش، شکسته شدن محاصره دیرالزور ممکن است در چند ساعت آینده اعلام شود.
نزدیک شدن ارتش سوریه به دیرالزور به منزله یک نقطه عطف
مقام پیشین پنتاگون در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشا تودی گفت: نزدیک شدن ارتش سوریه به دیرالزور به منزله یک نقطه عطف در جنگ داخلی سوریه است.
مایکل مالوف در پاسخ به سوال مجری شبکه که پرسید آیا نزدیک شدن نیروهای ارتش سوریه به دیرالزور به منزله نقطه عطفی در جنگ داخلی سوریه است،گفت: بله، معتقدم که بازپس گرفتن دیرالزور می تواند به منزله نقطه عطف مهمی در جنگ داخلی سوریه باشد. این موضوع به خاطر حمایت های هوایی روسیه از ارتش سوریه است. به هرحال معتقدم که مشکل به آینده دیرالزور مربوط می شود زیرا این منطقه یک منطقه راهبردی است.این منطقه به منزله پلی بین موصل و رقه بود. داعش بر روی این منطقه متمرکز شده بود.این شهر شاید آخرین پایگاه راهبردی بود که داعش می توانست بر روی آن تمرکز کند و به آنجا برود.
وی افزود: از طرف دیگر مشکلاتی هم می تواند به وجود آید. آمریکا با کمک کردها در تلاش است همین منطقه را به خاطر منافع نفتی در آنجا به تصرف خود درآورند. آنها در تلاشند که کردهای سوری متحد خود را در آن منطقه مستقر کنند و از آنها ضد ترکیه استفاده کنند. در حالی که آنها از شمال به این منطقه نزدیک می شوند از طرف دیگر سوریه و روسیه از غرب به آنجا نزدیک می شوند. سوالی که در اینجا باقی می ماند این است که کدام طرف زودتر شهر را اشغال می کند. برخی از کارشناسان معتقدند که آمریکا می خواهد این منطقه را زودتر تصرف کند تا با حضور شرکت های نفتی از آنجا نفت را منتقل کند.