آسیب های اجتماعی بر سر راه نوجوانان با توجه به هجمه دشمنان افزایش یافته است که با مشارکت ویژه خانواده ها و همه دستگاه ها ، باید برنامه های جامعی برای کاهش این آسیب ها اجرا کرد
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، علیرضا یونسی ، در مراسم ششمین جشنواره کشوری نوجوان سالم درساری افزود: همه موظفیم با روشنگری در باره انحرافات و آسیب اجتماعی با این پدیده مقابله کنیم و نوجوانان باید قدرت نه گفتن در برابر کجی ها را بیاموزند. وی به گسترش استفاده ازفضای مجازی در جامعه اشاره کرد و تاکید کرد: دانش آموزان باید روش های استفاده صحیح از فضای مجازی و برخورد با آسیب هایی چون طلاق،اعتیاد و دیگر پدیده ها را آموزش ببینند. معاون سیاسی،امنیتی استانداری مازندران، گفت: بهره گیری از ظرفیت های فرهنگی، اجرای برنامه در محیط های فرهنگی و معنوی ، بقاع متبرکه و امامزادگان استان مازندران ویژه دانش آموزان از مهمترین اقداماتی است که می تواند مورد توجه قرار گیرد. وی در ادامه به ظرفیت باسوادی استان اشاره کرد و گفت: 99درصد مردم استان باسوادند و این ظرفیت در آگاهی رسانی و مشارکت جامعه برای اجرای برنامه های مقابله با آسیب های اجتماعی ابزاری اساسی است.
سید علی قاسمی. نیز در ششمین جشنواره کشوری نوجوان سالم گفت:مهارت های شغلی و ارزش های فرهنگی به دانش آموزان منتقل می شود و آموزش و پرورش نقش مهمی در توانمند سازی ، ایجاد مصونیت اخلاقی و ایجاد نهضت و جنبش اجتماعی مقابله با پدیده آسیب ها دارد . دبیر این جشنواره تقویت باورهای دینی و مذ هبی میان کودکان و نوجوانان،ظرفیت سازی و جلب مشارکت برای ترویج شیوه های زندگی سالم، را از اهداف مهم جشنواره برشمرد .وگفت: در مقابله با آسیب های اجتماعی به جنبش اجتماعی نیازمندیم قاسمی تصریح کرد: ابتکارات مدرسه ای ،شهرستانی و استانی ویژه همکاران و برگزاری جشنواره در زمینه مقاله،ایده پردازی،فیلم،روزنامه نگاری.چندرسانه ای،گرافیک ویژه دانش آموزان محورهای همایش ششم است . قاسمی میزان مقالات ارسالی به دبیرخانه جشنواره را هزار و 300 اثر عنوان کرد و گفت: اختتامیه جشنواره ششم با حضور 400 دانش آموز از سراسر کشور در حال برگزاری است .