اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای تجهیزات شهرداریها
اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای تجهیزات شهرداریها در زمان بحران به هیئت دولت پیشنهاد شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما اردبیل ، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران در مراسم افتتاح کارگاه آموزشی و توانمندسازی اعضای شورای مدیریت بحران استان اردبیل گفت : سازمان مدیریت بحران یک سازمان سیاستگذار، حمایتکننده و هدایتکننده است که باید از تمامی تجهیزات و امکانات کشور در موقع بحران استفاده کنیم که بنا به حساسیت موضوع و براساس سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری حتی امکانات و تجهیزات نیروی مسلح نیز در زمان بحران در اختیار این سازمان قرار میگیرد.
وی گفت: فعالیت سازمان مدیریت بحران در مرحله نخست پیشبینی و در مرحله بعدی پیشگیری از بحران است که در این زمینه تلاش داریم از ظرفیتهای مردمی به ویژه بخش خصوصی نیز بهرهمند شویم که برای کاهش خطرات باید امکانات و تجهیزات اجرایی و به ویژه مجموعههای فعال در حوزه مدیریت بحران ارتقا پیدا کند.
اسماعیل نجار افزود: به عنوان مثال 2 هزار میلیارد تومان اعتبار برای مدت پنج سال به هیئت دولت به منظور تخصیص به وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد داده شده است تا امکانات و تجهیزات خود را در استانهای کشور ارتقا دهند.
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه بحث تهیه نردبان بلندمرتبه برای شهرداریها یک ضرورت است گفت : سازمان مدیریت بحران اختصاص 400 میلیارد تومان برای ارتقای تجهیزات شهرداریها به هیئت دولت پیشنهاد داده است ولی باید در مرحله نخست یک مجموعه شهرداری که مجوز احداث ساختمان بلندمرتبه را صادر میکند به فکر تجهیزات خود نیز برای مقابله با بحران باشد.
نجار افزود : با توجه به پیش رو بودن فصل زمستان اقدامات لازم برای مقابله با بحران در مناطق سردسیر و دارای بارش برف زیاد پیشبینی شده و امیدواریم در این حوزه نیز بتوانیم از کمکهای مردمی استفاده کنیم.
سالانه بیش از ۱۶۰ هزار مورد حریق در سطح کشور کنترل میشود که تنها ۲۳ هزار مورد مربوط به تهران است
رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: سالانه بیش از ۱۶۰ هزار مورد حریق در سطح کشور کنترل میشود که تنها ۲۳ هزار مورد مربوط به تهران است.
اسماعیل نجار با بیان اینکه تا به امروز بیش از 12 کارگاه آموزشی مدیریت بحران در کشور برگزار شده است، گفت: ارتقای سطح آمادگی، شناسایی بهموقع و بهکارگیری امکانات، استفاده از توان مردمی به ویژه سازمانهای مردمنهاد و استفاده از ظرفیت رسانهها در حوزه مدیریت بحران از اهمیت ویژهای برخوردار است که در کنار این موارد باید بهروزرسانی تجهیزات و بهرهگیری از امکانات مدرن را نیز پیشبینی کنیم.
معاون وزیر کشور افزود: متاسفانه در کشور ما هنوز به حادثه باور ایجاد نشده چرا که در 46 کشور دنیا یک وزارتخانه و یا تشکیلات جامع برای حوزه مدیریت بحران وجود دارد و ما نیز باید برای مقابله با بلایای طبیعی و بحران تجهیزات و امکانات مناسبی به میدان آورده و با برگزاری این گونه از دورهها تجربیات و آموزشها را منتقل کنیم.
نجار گفت: برگزاری این گونه کارگاهها و آموزشهای مدیریت بحران سبب میشود که آمادگی جامعه به ویژه مسئولان فعال در این حوزه ارتقا یابد چرا که اگر فردی بخواهد در حوزه مدیریت بحران مسئولیت داشته باشد باید مسئولیتپذیری و توانمندی بالایی داشته باشد تا در مواقع بحران شاهد تلفات سنگینی نباشیم.
وی تصریح کرد: به طور مثال در آتشسوزی سالانه بیش از 160 هزار مورد حریق در سطح کشور کنترل میشود که بیش از 23 هزار مورد متعلق به پایتخت کشور است و برای اینکه بتوانیم با این آتشسوزیها مقابله کنیم باید شهرداریهای کشور به وسایل و تجهیزات لازم برای مبارزه با حریق مجهز شوند./
اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای تجهیزات شهرداریها
اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای تجهیزات شهرداریها
اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای تجهیزات شهرداریها
اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای تجهیزات شهرداریها
اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای تجهیزات شهرداریها
اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای ارتقای تجهیزات شهرداریها