به گفته کارشناسان تغذیه:
روغن زیتون سالمترین نوع روغن برای مصرف خوراکی است+فیلم
کارشناسان تغذیه معتقدند روغن زیتون به علت نوع اسید چربی که در آن وجود دارد سالمترین و ایده آلترین نوع روغن برای مصرف خوراکی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر پاسدار متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه روغنها باید به صورت متعادل مصرف شوند، گفت: بدن به اندازه لازم به روغن از نوع جامد و مایع نیاز دارد، ولی به طور کلی روغنهای مایع به خاطر اسیدهای چرب تشکیل دهنده آنها سالمتر هستند و عوارض کمتری در بدن بر جای میگذارند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر سالمترین و ایده آلترین نوع روغن برای مصرف خوراکی روغن زیتون است، افزود: این روغن به خاطر نوع اسید چربی که در آن وجود دارد، اسیدهای چرب بدن را تنظیم میکند و همچنین آنتی اکسیدانهای موجود در آن از بروز بعضی از سرطانها جلوگیری به عمل میآورد.
این متخصص تغذیه تأکید کرد: روغن مصرفی در سرخ کردن مواد غذایی تأثیر بسزایی در سلامت بدن و جلوگیری از بروز انواع بیماریها دارد به همین دلیل توصیه میکنیم از روغنهایی که برای سرخ کردن مناسب نیستند و اکثر روغنهای مایع نیز در این گروه قرار میگیرند برای سرخ کردن استفاده نشود مگر اینکه بر روی بر چسب آنها عنوان مخصوص سرخ کردنی قید شده باشد.
دکتر پاسدار در پایان گفت: برای بررسی بیشتر وضعیت مصرف روغنهای خوراکی در استان تحقیقاتی صورت گرفته که بر اساس نتایج بدست آمده متأسفانه هنوز مصرف روغنهای جامد در سطح جامعه بالاتر است که به شهروندان توصیه میشود مصرف روغن جامد را به حداقل برسانند.