وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز در نشستی با فرهیختگان فرهنگی، هنری، قرآنی و رسانه ای استان قم مسائل و مشکلات حوزه فرهنگ و هنر استان را بررسی کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در این نشست،
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از شنیدن دغدغه های پیشکسوتان فرهنگی گفت: استان قم نماد فرهنگ دینی در کشور است و قم در این عرصه پیشتاز است.
وی افزود: سیاست دولت برون سپاری تولیدات فرهنگی و هنری و تمرکز زدایی است و تلاش می شود همه ی استان های کشور در توزیع عادلانه بوجه سهیم باشند.
صالحی ادامه داد: شفاف سازی در حمایت، سیاست گذاری و نظارت در قراردادها، ممیزی ها و کاهش زمینه فساد و پررنگ شدن نقد پذیری با عنوان اتاق شیشه ای در دستور کار است.
وی گفت: ویژگی های اقلیمی استان قم باید در حوزه حمایت های فرهنگی هنری جهت تصمیم گیری های فرهنگی اتخاذ شود تا زمینه ساز توسعه اجتماعی شهر قم شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: هم افزایی مراکز فرهنگی و هنری در قم می تواند در برنامه ریزی چهار سال آینده دولت برای قم تاثیرگذار باشد.
پیش از سخنرانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل آموزش و پژوهش قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از حل و رفع مشکل بیمه فعالان قرآنی کشور خبر داد و گفت: 2 هزار نفر بر بیمه شدگان فعالان قرآنی افزوده شد.
حجت الاسلام خسروی افزود: بودجه معاونت قرآن و عترت در سال96 با صد در صد افزایش نسبت به سال گذشته دو برابر شد.
دکتر کاراندیش معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت: در سال نود و شش از 9هزار و صد میلیارد تومان بودجه کشور، سی درصد بودجه عمومی کشور به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعلق یافت که از این مقدار، 3میلیارد و چهارصد میلیون تومان به اضافه یارانه نشریات به استان قم اختصاص یافته است.
وی افزود: در حوزه تاتر، هنرهای تجسمی، حوزه موسیقی و آموزش های هنری ارایه مجوزها به انجمن مسئولان فرهنگی استان ها واگذار شده است.