سوخاری کردن یک عادت غذایی غلط است
متخصصان تغذیه معتقدند برای سرخ کردن مواد غذایی بهتر است از حرارت ملایم و مدت زمان کوتاه استفاده شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر مصطفی نچواک متخصص تغذیه با بیان اینکه روغنهای سرخ کردنی بهترین نوع روغن
برای سرخ کردن هستند، گفت: از روغنهای مخصوص پخت و پز نباید برای سرخ کردن استفاده شود.
وی روغنهای کانولا (کلزا)، کنجد و زیتون را از بهترین روغنها برای پخت و پز عنوان کرد و افزود: این روغنها سرشار از چربیهای امگا ۳ و امگا ۶ میباشند و جایگزینهای مناسبی برای روغنهای جامد هستند.
این متخصص تغذیه از سوخاری کردن به عنوان یک عادت تغذیهای غلط یاد کرد و اظهار داشت: بهتر است از حرارت ملایم و مدت زمان کوتاه برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده شود.
دکتر نجواک چربیهای ترانس را خطرناکترین نوع چربی برای بدن دانست و خاطرنشان کرد: این نوع چربی در موادی از جمله روغن گیاهی جامد، غذایهای آماده و سرخ شده و روغنهای قنادی وجود دارند.
وی با بیان اینکه سلولها مهمترین سازندههای روغن پالم در بدن هستند، گفت: مصرف بیش از حد چربی و روغن موجب ذخیرهی آن به صورت روغن پالم میشود.
این متخصص تغذیه ابتلا به بیماریهای قلبی - عروقی و سرطان را از مهمترین خطرات مصرف بیش از حد چربیها و همچنین روغن پالم عنوان کرد.