هیچ محدودیتی برای همکاری با قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نداریم
وزیر ورزش: هیچ محدودیتی برای کمک و همکاری با قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در بُعد ورزش و همچنین حوزه جوانان نداریم.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، مسعود سلطانی فر در نخستین جلسه شورای عالی سیاست گذاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه افزود: ما مشکلات جوانان در هر جا چه پادگان ها و چه دانشگاهها را رصد می کنیم و در این قرارگاه نیز خود را موظف به همکاری می دانیم.
وی گفت: در بخش ورزش سربازان از سال ها پیش اقداماتی آغاز شده است اما در بحث آموزش و برگزاری دوره های مربیگری و داوری برای پرسنل وظیفه می توانیم امکانات خود را در اختیار قرار دهیم.
در ادامه این جلسه معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش هم گفت: برخی فارغ التحصیلان آموزش و پرورش مهارت های فنی و حرفه ای و کار و دانش دارند که در مورد این افراد می تواند دوره سربازی دوره ای شامل افزایش مهارت و بکارگیری مهارت باشد و ما در بحث هنرستان ها تجربه همکاری خوبی با نیروی دریایی در این بخش داریم .
زرافشان افزود: برای اینکه فرهنگ مهارت در جامعه ارتقا پیدا کند باید از سیاست هایی که مانع تحقق این موضوع می شود اجتناب کرد چرا که هم اکنون در آگهی های استخدام نیروهای مسلح فقط فارغ التحصیلان رشته های نظری آموزش و پرورش جذب می شوند در حالیکه فارغ التحصیلان رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش موثرتر هستند.
وی گفت: ما باید دانش آموزان را در عرصه تولید وارد کنیم و ما در بازارچه های کسب و کار دانش آموزی دیده ایم که وقتی بچه ها تولیداتشان را عرضه می کنند خودشان هم به سمت کارآفرینی حرکت می کنند.
در ادامه این نشست معاون علمی و فناوری رئیس جمهور هم گفت: ما رویکرد ستاد کل نیروهای مسلح در بحث مهارت آموزی کارکنان وظیفه را اقدامی مبارک می دانیم و با توجه به تغییر ساختار اقتصاد فکر می کنیم که باید اینگونه اقدامات تقویت شود.
سورنا ستاری افزود: کیفیت نیروی انسانی بسیار بالا رفته است و باید در بحث کارکنان وظیفه تفکرات جدیدی اعمال شود.
وی گفت: در بحث معافیت های مرتبط با بنیاد ملی نخبگان تجربیاتی داریم که می توانیم در اختیار قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه بگذاریم.
معاون رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به اقدام یکی از اپلیکیشن های آنلاین درخواست خودرو اشاره کرد و گفت: هم اکنون با این فناوری روزانه 800 هزار مسافر در تهران جا به جا می شود در حالیکه در روزهای نخست راه اندازی این اپلیکیشن اقبالی نبود اما هم اکنون هفته ای 25 درصد رو به رشد است.
ستاری افزود: کل تاکسی های تهران 60 هزار دستگاه است که 40 هزار مورد فعالیت می کند و هیچکدام به اندازه این فناوری قابلیت مسافرگیری ندارد.
وی گفت: ما هم اکنون در حوزه نیروی انسانی و خدمات ، شرکت های نوپایی را داریم که به راحتی می توانند نیروهای خدماتی مورد نیاز مردم را آموزش دهند و به مردم معرفی کنند.
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی هم در ادامه این جلسه گفت: 43 درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی در خدمت سربازی هستند و نگاه اکثر این افراد ورود به مشاغل کارمندی است.
جمشید انصاری افزود: اینکه این افراد بیشتر به فکر کارآفرینی از طریق آموخته هایشان باشند کمتر رخ می دهد.