محصولات دانش بنیان با گشایش نمایشگاه صنایع غذایی درمشهد رونمایی شد
رنگ خوراکی طبیعی، عصاره نوشیدنی زعفران، سبوس برنج پایدار شده و آسیاب غلطکی میکرونیزه از محصولات دانش بنیانی است که در این نمایشگاه رونمایی شد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری خراسان رضوی امروز در جمع خبرنگاران در این باره گفت: توجه به شرکتهای دانش بنیان ضرورت دارد و اگر به آن توجه نکنیم از دنیا عقب می مانیم زیرا شرایط رقابتی در این حوزه سخت و سرعت تحول فناوری بسیار بالا است.
علی رسولیان افزود: این نمایشگاه در این عرصه اقدام مهمی انجام داده و بستر معرفی محصولات دانش بنیان را فراهم کرده است.
او گفت: 50درصد محصولات خراسان وابسته به حوزه کشاورزی است و این حوزه توان رقابت با دیگر کشورها را دارد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: حضور شرکتهای قدرتمندی از کشورهای مختلف نظیر آلمان در این نمایشگاه صنایع غذایی ، فرصت خوبی برای ایجاد تعاملات ، به وجود آورده است.
هجدهمین نمایشگاه صنایع غذایی و ماشین آلات وابسته(آی فود) از دیشب با حضور 214شرکت داخلی و 16 شرکت خارجی برپا شده وتا پنجم شهریور در محل نمایشگاه بین المللی مشهد پذیرای علاقه مندان است.