دغدغه مندی نسبت به مسائل روز برای پیشگیری از وقوع آسیب های اجتماعی ضروری است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه در ادامه سلسله نشست های طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی در شهرکرد، گفت: برای رسیدن به خانه آباد باید همانند دیده بان جامعه را رصد کنیم تا گرفتار آسیب ها و چالش ها نشویم یا اگر می شویم بتوانیم در مواجه با آنها شیوه ای منطقی به کار گیریم.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه، انحراف از مسیر صراط مستقیم را شرک پنهان دانست و افزود: باید ببینیم در زندگی امروز چقدر در مسیر الی الله قرار داریم، به هر میزان که از این مسیر فاصله بگیریم، دچار شرک خفی شده ایم و این خطری جدی است.
وی در ادامه به بیان برخی از مصادیق آسیب های پیش روی خانواده ها پرداخت و ابراز کرد: تفرقه نخستین آسیب پیش روی خانواده ها است؛ امروزه برخی در تلاشند این خُرده فرهنگ ها را به تفرقه تبدیل کنند که باید هوشیار باشیم.
عضو شورای علمی گروه معرفت شناسی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با تأکید بر اینکه خُرده فرهنگ با ضد فرهنگ متفاوت است، گفت: در ایران اسلامی به دلیل وجود قومیت ها و نژادهای مختلف، خرده فرهنگ های بسیاری وجود دارد که همه این خرده فرهنگ ها در دل فرهنگ اصیل اسلام به وحدت رسیده اند و این بزرگترین نعمت الهی است.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با تأکید بر اینکه باید زبان قومیتی خود را به فرزندانمان هم یاد بدهیم تا فرهنگ گذشته حفظ شود، افزود: در عین اینکه باید زبان فارسی را پاس بداریم، باید زبان هر قومیتی هم حفظ شود و این از ضرورت هاست.
پژوهشگر فلسفه دین با بیان اینکه متأسفانه مسیحیانی که تا دیروز در اروپا به جان هم افتاده بودند امروز داعیه دار محبت شده اند، گفت: باید بگوییم متأسفانه در معرفی اسلام ناب محمدی(ص) به عنوان دین محبت، کم کاری کرده ایم و این کم کاری متوجه روحانیت می شود.
وی با اشاره به اینکه نتوانسته ایم اسلام را به خوبی در جامعه عرضه کنیم، گفت: باید در محیط خانه به شبهات دینی فرزندان به خوبی پاسخ دهیم و محیطی آرام برای بیان شبهات در خانه ایجاد کنیم تا فرزندان سرخورده نشوند.