به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمانشاه؛ رضا رحیمی صبح امروز همراه با مدیران صنعتی و اقتصادی و بانکی استان در قالب یک برنامه کاری به بازدید میدانی از تعدادی از واحدها و بنگاههای تولیدی شهرک صنعتی فرامان پرداخت. معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری در حاشیه این برنامه گفت: یکی از اولویتهای اصلی دولت تدبیر و امید را فعال کردن بنگاههای راکد و افزایش ظرفیت تولیدی واحدهای نیمه فعال برشمرد و گفت: در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی خوشبختانه طی این مدت بیش از ۱۰۰ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید بازگشته اند و براساس برآوردهای صورت گرفته حداقل ۶۰ واحد صنعتی راکد تا پایان سال جاری به چرخه تولید بازمی گردند و همچنین بیش از ۱۰۰ واحد از مجموعههای نیمه راکد نیز کاملاً فعال میشوند.
این مدیر ارشد اقتصادی با اشاره به سهمیه مناسب استان از تسهیلات بانکی در سال جاری اظهار داشت: ستاد اقتصاد مقاومتی کشور بیش از ۴ رصد از کل تسهیلات بانکی کشور را به کرمانشاه اختصاص داده است. هرچند استان تنها دو و نیم درصد جمعیت کشور را داراست، ولی با توجه به نرخ بالای بیکاری، این سهمیه مناسب در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: جذب این میزان از تسهیلات برای فعال کردن و رونق واحدهای تولیدی استان، به همت کارآفرینان و سرمایه گذاران و همچنین همکاری بانکها بستگی دارد.
رضا رحیمی با تاکید بر این موضوع که مدیریت ارشد استان خود را موظف به حمایت از واحدهای تولیدی میداند در ادامه اظهار داشت: تلاشهای گستردهای در قالب کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای حل مشکلات واحدها و بنگاههای اقتصادی صورت گرفته است. علاوه بر این تلاش کرده ایم با بهره گیری از کمکهای فنی و اعتباری سفر رهبر معظم انقلاب و تلفیق آنها با منابع بانکی، نرخ بهره تسهیلات به واحدهای تولیدی را ۵ درصد کاهش دهیم.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه ادامه داد: البته این نرخ بهره براساس اشتغال زایی طرح ها، میزان تکنولوژی و سطح محرومیت شهرستانها تا ۷ درصد نیز قابل کاهش است.
این مدیر ارشد اقتصادی افزود: همچنین برنامههای مدونی برای اتمام طرحهای دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در نظر گرفته شده است که در قالب نشستهای کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با جدیت دنبال میشوند.
وی در ادامه به بازدیدهای منظم هفتگی از واحدهای تولیدی استان اشاره کرد و گفت: این بازدیدهای میدانی به صورت هفتگی انجام میشود و مشکلات هر واحد با حضور مدیران اقتصادی و صنعتی استان و مدیران بانکها و واحدهای تولیدی مورد بررسی کارشناسانه قرار میگیرد.
رضا رحیمی با اشاره به اینکه این برنامهها در حوزه کشاورزی نیز با جدیت در حال انجام است؛ عنوان کرد: در گذشته ریشه شیرین بیان به صورت خام به دیگر استانها صادر و در آنجا فرآوری میشد، اما هم اکنون این محصول با راه اندازی یک واحد تولیدی در داخل استان فرآوری و سپس صادر میشوند و در ادامه با راه اندازی یک واحد دیگر، از این محصول، مواد اولیه دارویی تولید میشود.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در ادامه افزود: توسعه باغداری یکی از اولویتهای حوزه کشاورزی استان است و امروز شاهد افزایش سطح زیرکشت باغات مرکبات، انگور، سیب و دیگر درختان مثمر هستیم.
وی ادامه داد: با کمک مدیریت ارشد استان، یکی از کارآفرینان توانست با احیای یک واحد راکد برای اولین بار در استان به تولید سبدهای میوه و محصولات کشاورزی بپردازد و برای ۱۵ جوان کرمانشاهی ایجاد اشتغال کند و همچنین نیازهای کشاورزان در زمینه واردات سبدهای محصولات کشاورزی را مرتفع کند.
این مدیر ارشد اقتصادی استان در دنباله سخنانش با اشاره به اینکه با بیکاری هر فرد، یک خانواده دچار مشکل میشود اظهار داشت: دولت منابع محدودی برای کمک به کارآفرینان کرمانشاهی دارد و این مردم هستند که میتوانند با خرید کالا از این سرمایه گذاران حمایت کنند و باعث رونق آنها و اشتغال بیشتر جوانان کرمانشاهی را فراهم کنند.
رضا رحیمی صبح امروز همراه با مدیران صنعتی و اقتصادی و بانکی استان در قالب یک برنامه کاری به بازدید میدانی از تعدادی از واحدهای گروه صنعتی باختر، شیرین بیان زاگرس، شیرین عصاره زاگرس، صنعت گستر سدید، واحد تولید سبد و جعبه لاستیکی میوه، کاغذ کرد زاگرس، پارس کرد کرمانشاه، دایراک صنعت درمان واقع در شهرک صنعتی فرامان پرداخت و به بررسی مشکلات موجود پرداخت.