80 درصد مرغداریهای استان مازندران ساختاری سنتی دارند .
حسن زاده با بیان اینکه دو هزار و 400 واحد مرغداری در مازندران وجود دارد افزود: 70 درصد از این آمار فعال می باشند و نزدیک به 500 واحد بدون مجوز فعالیت می کنند.
وی با اشاره به گرمای هوا در یک ماه گذشته تصریح کرد: در یک ماه گذشته با تمرکز هوای گرم در شمال کشور و نبود ساختار مناسب در مرغداریها بین صد تا پانصد قطعه مرغ در هر واحد مرغداری تلف شدند.
رییس اتحادیه مرغداریهای استان از مرغداران خواست در کنار افزایش تهویه هوا در سالن مرغداریها، میزان جوجه ریزی در هر یک متر مربع را به 7 الی 8 قطعه برسانند.