معاون استانداری بوشهر گفت: با توجه به نقش مهم محصول خرما در تولید و اشتغال، توسعه کمی و کیفی این محصول در دستور کار ستاد اقتصاد مقاومتی استان قرار دارد.
وی تاکید کرد: خرما از مزیتهای مهم بخش کشاورزی استان بوشهر است که توسعه کمی و کیفی آن مورد توجه ستاد اقتصاد مقاومتی قرار دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر ادامه داد: برای فراهم کردن شرایط لازم جهت نگهداری خرمای تولیدی تا مرحله عرضه به بازار، ساخت سردخانههای کوچک با پراکنش جغرافیایی در مناطق روستایی ضروری دارد که در این خصوص لازم است دستگاههای مرتبط جهت تأمین تسهیلات ارزان قیمت، تأمین برق با تعرفه کشاورزی و سایر مسایل اجرایی آن همکاری کنند.
وی با اشاره به اجرای طرح پایلوت 170 هکتاری اصلاح شیوه آبیاری نخیلات، مطالعات آبیاری تحت فشار در شبکه آبپخش، کلل و شبانکاره و پایان مطالعات شبکه زیر پمپاژ سعدآباد تصریح کرد: افزایش راندمان و ارتقاء بهرهوری مصرف آب، بهبود شرایط آبیاری با تغییر شیوه آبیاری سنتی به روش های نوین، افزایش کیفیت محصول و افزایش درآمد کشاورزان از جمله اهداف اجرای این طرحها است.
زرین فر با اشاره به اهمیت موضوع حذف و جایگزینی نخیلات کم بازده با واریتهها و ارقام اقتصادی، بر استفاده از ظرفیت های کارشناسی، تحقیقی و پژوهشی جهاد دانشگاهی استان بوشهر و تشکلهای مختلف بخش خصوصی به ویژه اتاق بازرگانی و انجمن خرما تأکید کرد.