افزایش 12 درصدی تولید گوشت شترمرغ
تولید گوشت شترمرغ از آغاز امسال در خراسان جنوبی در مقایسه با مدت مشابه پارسال 12 درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، رئیس جهادکشاورزی استان گفت: در این مدت 156 تن گوشت شتر مرغ به ارزش 5 میلیارد تومان تولید شد. در مدت مشابه پارسال 140 تن گوشت این پرنده در این استان تولید شد.
آقای ولی پور مطلق با اشاره به فعالیت 16 واحد پرورش شترمرغ در خراسان جنوبی گفت: 70 درصد گوشت تولیدی استان به سایر استانهای ارسال می شود.
در خراسان جنوبی 17 بهره بردار مشغول به پرورش این پرنده عظیم الجثه اند.
میزان چربی، کالری و کلسترول گوشت شترمرغ کم و در عوض غنی از ویتامین های ب1، ب2 ،A ،C ، منیزیم و روی است و برای پیشگیری از لخته شدن خون و افسردگی و در درمان کم خونی مفید است.