بازرسان مرکز بهداشت قم، بیش از 2 تن آبلیمو و سرکه غیر بهداشتی را کشف و ضبط کردند.
این کارگاه ها در تولید آبلیمو هیچ استفاده ای از لیموی ترش طبیعی نداشتند و تنها با ترکیب مواد شیمیایی نظیر اسید سیتریک، اکسید تیتانیوم، رنگ های مصنوعی و تفاله های لیمو، محصولی شبیه آبلیمو را روانه بازار می کردند.
آزمایشگاه غذا و داروی استان، وجود مواد صنعتی و رنگ های مصنوعی را در نمونه های دریافتی از این کارگاه ها تایید کرده است.
روند پیگیری های قضایی برای برخورد با عاملین این کارگاه متخلف در جریان است.