در این جشنواره؛ غذاهای سنتی، بومی و محلی استان های گیلان، مازندران، گلستان و قزوین نمایش داده شد
همچنین داوران بین المللی بخش آشپزی این جشنواره، صفا ملکی، نسرین عسگری و مریم سعیدی از گلستان، علی اکبر نقوی، سکینه ابوپور و الهام تورانی از مازندران، مرضیه رهبر و رقیه صالحی از گیلان و سیدحسین حسینی، مریم ظلمی و زهرا آهنی جگر از قزوین را به عنوان سرآشپزهای برتر معرفی کردند.
نخستین جشنواره "سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری" از 11 مرداد تا 13 مرداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان برپا شد.
در این جشنواره؛ غذاهای سنتی، بومی و محلی استان های گیلان، مازندران، گلستان و قزوین نمایش داده شد.
معرفی صنایع دستی، سوغات و صنایع غذایی در 90 غرفه، برگزاری کارگاه های آموزشی، برنامه های موسیقی و جنگهای تفریحی از برنامه های جانبی این جشنواره بود.