طرح توسعه نظام نوآوری در منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز با همکاری موسسه فناوری اتریش آغاز شد.
استاندار آذربایجان شرقی امروز در نشست آغاز طرح توسعه نوآوری در منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز گفت :این قرارداد زمینه ساز ارتباط موثر تولیدکنندگان و صنعتگران استان با بازارهای خارجی و بهره گیری از فناوریهای روز دنیا است.
اسماعیل جبارزاده با بیان اینکه عملیاتی شدن این قرارداد منجر به تبدیل شدن اقتصاد سنتی استان به اقتصاد دانش بنیان خواهد شد گفت : از تمامی ظرفیت استان برای استفاده از تجربیات و دستاوردهای طرف خارجی استفاده خواهیم کرد.
وی وصل کردن تولیدکنندگان به بازارهای جهانی ، اتصال واحدهای جزیره ای به یکدیگر ، ایجاد یک شبکه درآمد زا و انتقال فناوری و بهینه سازی واحدهای صنعتی استان را در آینده نزدیک از مهمترین نتایج مورد انتظار امضای این قرارداد اعلام دانست.
مصطفی کاظمی معاون دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم با اشاره به تشکیل پنج منطقه ویژه علم وفناوری در کشور ، منطقه ویژه ربع رشیدی را پیشروترین این مناطق خواند و گفت وجود ظرفیتهای علمی و صنعتی، امکان جذب سرمایه و دسترسی به بازارهای کشورهای همسایه از جمله توانایی های این منطقه است که موجب شد این منطقه را به عنوان پایلوت برای تحقق فعالیتهای بین المللی انتخاب شود.
ماریانا هالسبرگر عضو مؤسسه فناوری اتریش (AIT) هم با اشاره به
همکاریهای فناورانه کشورش با ایران، گفت: دانش، تکنولوژی و تجربه سه مؤلفه
اصلی در پروژه مشترک ما با ایران است و تلاش خواهیم کرد تا در طول اجرای
این پروژه اطلاعات، دانش و تجربه خود را با طرف ایرانی به اشتراک بگذاریم.
جهانگیری مدیر منطقه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز نیز گفت : قرارداد
منعقده با مؤسسه فناوری اتریش (AIT)به منظور توانمندسازی و ایجاد شبکه های
قطعه سازی خودرو ، افزایش توان فنی و بازاریابی بین المللی و ارتقای کیفیت
محصولات تولیدی واحدهای قطعه سازی در استان امضا شده و زمینه ای برای
همکاری مشترک در زمینه قطعه سازی است.