دیدار کارکنان حج و زیارت گیلان با نماینده ولی فقیه در گیلان
آیت الله قربانی در این دیدار گفت : حاجیان ایرانی ، سفیران واقعی اسلام ناب محمدی و انقلاب اسلامی باشند.
مدیر و کارکنان حج و زیارت گیلان امروز با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان نماینده ولی فقیه در استان در این دیدار گفت : انجام مناسک حج فقط در طواف خانه خدا خلاصه نمی شود بلکه حاجیان باید علاوه بر تزکیه کامل نفس ، سفیران واقعی اسلام و انقلاب باشند.
آیت الله قربانی با بیان اینکه افتخار کشور ما ایستادگی در برابر استکبار جهانی است افزود : متاسفانه خانه امن خدا در تسلط استکبار جهانی و عوامل آن است.
وی با اشاره به حادثه منا و شهادت 446 نفر از حاجیان ایرانی تصریح کرد : پارسال در اعتراض به این حادثه غم انگیز و عدم تامین امنیت زائران از ایران زایری به عربستان اعزام نشد اما خوشبختانه با رهنمود حکیمانه رهبر معظم انقلاب و قبول تامین امنیت و حفظ کرامت زائرین ایرانی از سوی کشور عربستان ،امسال هموطنان ما به حج اعزام می شوند.
مدیر حج و زیارت گیلان هم گفت : امسال 795 زائر گیلانی به همراه 30 خادم در قالب 6 کاروان 20 و 21 مرداد از فرودگاه سردار جنگل رشت به عربستان اعزام می شوند.
حسن فعال با بیان اینکه زائران گیلانی مدینه بعد هستند افزود : حاجیان 19 و 20 شهریور در قالب 3 پرواز به استان برمی گرددند.