رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: از 110 هکتار گلخانه مسقف در استان ، 21 هزار تن انواع محصولات کشاورزی تولید میشود.
وی ادامه داد: با استفاده از اعتبارات استانی در قالب کمکهای فنی اعتباری، منابعی در اختیار بانک قرار میگیرد که با تلفیق این منابع با اعتبارات صندوق، سود تسهیلات تک رقمی میشود و از 12/5 به 9 درصد کاهش مییابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به تولید سالانه 900 میلیون قطعه نشاء مکانیزه سبزی و صیفی در گلخانههای استان افزود: با احتساب 14هزار هکتار سطح زیر کشت در استان بوشهر،400 میلیون قطعه ازاین نشاهای تولیدی در استان استفاده و 500 میلیون قطعه نیز به استانهای دیگر ارسال میشود.
وی با اشاره به محدودیت منابع آب و اجرای طرح الگوی کشت در استان بوشهر بیان کرد: بر همین اساس تفاهم نامه سه جانبهای بین کشاورزان، آب منطقهای و جهاد کشاورزی منعقد میشود که آب مورد نیاز براساس پروانه بهرهبرداری و سطح زیر کشت در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
منوچهری یادآور شد: بر همین اساس امسال باید 12هزار هکتار از زمینهای کشاورزی زیر کشت محصول گوجه فرنگی برود.
وی تصریح کرد: کشاورزانی که از این تفاهمنامه پیروی نکنند هیچ حمایتی از نظر پرداخت تسهیلات، خرید حمایتی و توافقی نمیشوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به فعالیت 51 صندوق خرد زنان روستایی در استان با دو هزار و 100 نفر عضو و 6 میلیارد ریال سرمایهگذاری افزود: برای حمایت از بخش کشاورزی به استانها اجازه داده شده است که درصدی از اعتبارات تملک دارایی را به صندوقهای حمایت از توسعه بخش کشاورزی اختصاص دهند.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد زنجیره تولید به محل تولید محصول یکی دیگر از برنامههای مهم جهاد کشاورزی است که در بخش خرما تلاش میشود صنایع بسته بندی، فرآوری و نگهداری در یک محل ایجاد شود.
منوچهری درباره میزان پیشرفت طرح تجهیز زمینهای کشاورزی به سامانه نوین آبیاری نیز گفت: پارسال 250 میلیارد و 800 میلیون ریال به صورت تسهیلات بلاعوض برای تبدیل شیوه آبیاری سنتی به نوین پرداخت شد که این طرح در سطح 3 هزار و 400 هکتار اراضی استان بوشهر اجرا شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: در سه ماه نخست امسال نیز هزار و 300 هکتار از زمین های کشاورزی استان به سامانه نوین آبیاری تجهیز شده است.