طعم و مزه غذاهای سنتی بختیاری ها، داوران جشنواره اردوی دانش اموزی عشایر کشور را مجذوب خود کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز چهارمحال و بختیاری، رئیس اداره آموزش
و پرورش عشایراستان گفت:
در این رقابت
حاتم خالدی افزود: غذاهای سنتی بختیاری در این جشنواره، ذائقه داوران و دانش آموزان را طوری به خود جلب کرد که بسیاری از شرکت کنندگان تا ساعت ها مزه این غذا ها را زیر دندان هایشان حس می کردند.
به گفته وی، دانش اموزان اعزامی از استان چهارمحال و بختیاری با استفاده از مواد ساده اما سالم توانستند غذاهایی همچون اش برگ، پلو یَخنی و کوفته گندمی را به گونه ای طبخ کنند که عطر آن از فاصله دور و تا ساعت ها فضای اردوگاه دانش اموزی ثامن الحجج مشهد مقدس را پرکند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان افزود: دانش اموزان دختر بختیاری در کنارتعمیق هنرهای فردی و گروهی در کلاس های تقویت مبانی اعتقادی ، چادر زنی، امدادرسانی و فرهنگی هنری نیز شرکت کردند و به مقام دوم این جشنواره دست یافتند.
بختیاری ها دومین ایلات پر جمعیت عشایری کشور هستند که هر ساله در حدفاصل استان های چهارمحال و بختیاری و خوزستان ییلاق و قشلاق می کنند. همچنین آوازه ی دلاورمردی های عشایر بختیاری در تیپ قمر بنی هاشم (ع) طی سالهای دفاع مقدس، نیز هنوز سر زبانهاست.