افزایش 22 درصدی تولید گوشت شتر در خراسان جنوبی
استان خراسان جنوبی با داشتن حدود 30 هزار نفر شتر، رتبه دوم صنعت پرورش شتر در کشور را به خود اختصاص داده است
تولید گوشت شتر در خراسان جنوبی 22 درصد افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان گفت: از آغاز امسال 275 تن گوشت شتر در استان تولید شد که این مقدار در مدت مشابه پارسال 225 تن بوده است. آقای مدرسی افزود: در این مدت هزار و 470 نفر شتر در واحدهای صنعتی و سنتی استان کشتار شد.
وی ارزش گوشت شتر تولید شده در استان را 82.5 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان هزار نفر هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان افزود: 37 واحد پرورشی صنعتی و روستایی پروانه دار و بیش از هزار واحد پرورش سنتی در خراسان جنوبی فعال است.
وی گفت: گوشت شتر تولید شده در استان به استانهای تهران، اصفهان، کرمان، یزد، خراسان رضوی، قم و سمنان ارسال می شود.
خراسان جنوبی با جمعیت 29 هزار و 737 نفر شتر، رتبه دوم صنعت پرورش شتر در کشور را به خود اختصاص داده است.