در آسیا شرقی کشور سنگاپور به پایتخت غذاهای خیابانی شهرت دارد. غذاهای خیابانی در این کشور مواد اولیه کمی دارند.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ غذاهای خیابانی به غذاهایی ارزانقیمت که سریع هم حاضر میشوند، گفته میشود. غذاهایی که معمولا در خیابان و روی گاری یا ماشین سرو میشود. خوبی این غذاها این است که مواد اولیه کمی دارند و معمولا هم جلوی مشتری درست میشوند. نکتهای که درباره این غذاها وجود دارد این است که بیشتر غذاهای خیابانی از آشپزی و خوراکیهای محلی به گاریها آمده است. این غذاها که بیشتر محلیهای مناطق مختلف هستند، به نوعی فرهنگ یک کشور حساب میشوند.در میان کشورهای آسیای شرق؛ کشورسنگاپوردر جنوب شبه جزیره مالایا قرار دارد که کوچکترین کشور جنوب شرقی آسیا است. این کشور در شمال خط استوا قرار دارد و کشوری ثروتمند و مدرن است. پایتخت آن شهر سنگاپور است. این شهر خیلی رستورانهای لوکس ندارد و اکثر مردم محلی ترجیح می دهند وعده های غذایی خود را از مواد غذایی خیابانی که در دکه ها و رستوران های کوچک در سطح شهر موجود است، تهیه کنند. به همین دلیل سنگاپور به پایتخت غذاهای خیابانی در شرق آسیا شهرت دارد. غذا در سنگاپور چند ملیتی است: ترکیب خوشمزهای از آشپزی چینی و تایلندی و مالایی با ردپای غذاهای هندی و عربی می باشد.