ازدواج شرط پایداری جامعه
معاون دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور ، ازدواج را شرط پایداری جامعه عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک ؛ علیزاده در همایش پویش جمعیت ، اردواج پایدار، پایان ناباروری در اراک گفت: ازدواج شرط پایداری جامعه است که این پایداری را باید با ایجاد رفاه اجتماعی، تقویت نهادهای سلامت بهداشت، آموزش و مسکن ایجاد کرد . وی افزود : سازمانهای مردم نهاد نقش مهمی در سبک زندگی ایرانی اسلامی و ترویج فرهنگ ازدواج و کاهش طلاق دارند.
مدیر دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان کشور هم در این مراسم گفت : ازدواج یک سرمایه گذاری عاطفی است و انسان وقتی می تواند سرمایه گذاری کند که از نظر عاطفی و عقلانی ثروتمند باشد نه فقیر.
دکتر صبحی افزود : هر چه فرد سلامت روانی بیشتری داشته باشد،از نظر روانی اثر گذاری بهتری درجامعه دارد.
وی با اشاره به اینکه بیشتر طلاق ها در یک سال نخست زندگی زناشویی رخ می دهد گفت : زوجی که بتواند این زمان را سپری کند دوام 10 سال آینده زندگی را فراهم می کند.
عضو پژوهشی موسسه رویان کشور هم در این مراسم با اشاره به وضعیت ناباروری در جامعه گفت :
یکی از روشهای جدید درمان ناباروری استفاده از سلولهای بنیادین است که توانایی تولید نسل زوج ها را افزایش می دهد.
مقدس علی هم گفت : در این روش 35 درصد موفقیت داشته ایم که در دنیای امروز عوامل مختلفی موجب ناباروری در مردان و زنان می شوند که علاوه بر عوامل ژنتیک عوامل اجتماعی ، زندگی شهری ، برخورد با اشعه در این زمینه دخیل هستند.
وی گفت:
عوامل روحی و روانی هم موجب ناتوانی و ناباروری در بین زوجین می شوند.
مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی هم در این
همایش گفت : ازدواج مطلوب می تواند موجب گسترده تر شدن افق فکری زن و مرد و
افزایش احساس امنیت آنان شود.
خسروی افزود : تقویت بنیان خانواده به عنوان زیربنای ساختار جامعه که یکی از اصلی ترین اهداف بشر از دیرباز تاکنون بوده است.
رونمایی از سند سجلی شهید والامقام حجت الاسلام و المسلمین علی هاشمی سنجانی از شهدای هفتم تیر مجلس شورای اسلامی در سال 1360 یکی دیگر از برنامه های این همایش بود.