شکوفایی جلبکی در سد استقلال میناب علت بو و طعم نامناسب آب آشامیدنی بندرعباس است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: افزایش بهره برداری وکاهش حجم ذخیره سد استقلال و افرایش دما باعث شکوفایی جلبکی در سد استقلال میناب شده است. امین قصمی افزود: آب سد استقلال پس از ترکیب با آب چاههای دشت شمیل با یک خط لوله مشترک به تصفیه خانه آب بندرعباس منتقل میشود که به علت حجم زیاد آب این خط لوله، شبکه تصفیه خانه قادر به ازن زنی برای رفع بوی بد و طعم نامناسب آب نیست. وی گفت: برای رفع بو و طعم نامناسب آب باید آب ورودی از سد استقلال از آب چاه جدا و ازن زنی شود. وی گفت: تا چند روز آینده این مشکل برطرف میشود. قصمی افزود: امسال با افزایش مصرف آب مشترکان، حجم بیشتری از آب سد وارد مدار شده و امکانات تصفیه خانه آب بندرعباس جوابگوی آب مورد استفاده از سد استقلال نیست. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گفت: با وجود مشکلات اعتباری و اقتصادی در چند ماه آینده فاز نخست آب شیرین کن بندرعباس با ظرفیت ۲۰ هزار متر مکعب به بهره برداری میرسد. غلامعلی جاودان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم گفت: آب آشامیدنی بندرعباس هیچ گونه مشکل کیفی و بهداشتی ندارد وآب آشامیدنی بصورت مستمر در آزمایشگاههای شیمیایی و میکروبی پایش میشود. ۵۵ درصد آب آشامیدنی ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت شهرستانهای بندرعباس و بندرخمیر، از سد استقلال میناب و ۴۵ درصد از چاههای پائین دست سد میناب و سدهای شمیل و نیان تأمین میشود. بر اساس اطلاعات ایستگاههای باران سنجی شرکت مدیریت منابع آب ایران، هرمزگان در میان کمبارشترین استانهای کشور است.