زنجیره تولید گوشت بوقلمون در ایران شکل میگیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان ؛ معاون امور دام وزیر
جهاد کشاورزی گفت: با راه اندازی واحدهای تولیدی مادر و
رکنی افزود: تولید گوشت بوقلمون و شکل گیری زنجیره کامل آن یکی از برنامه هایی است که وزارت جهاد کشاورزی دنبال می کند ودر چهار سال گذشته هم به سمت کاهش نیاز به کشورهای خارجی پیش رفته است.
وی گفت: در چهار سال گذشته با راه اندازی 9 واحد مرغ مادر در سطح کشور، زمینه شکل گیری زنجیره کامل تولید گوشت بوقلمون فراهم شده است.
معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی متوسط مصرف پروتئین بوقلمون در ایران را 300 گرم و در کشورهای پیشرفته بیش از سه کیلوگرم برشمرد و گفت: باید گام های بلندی برای تامین پروتئین مورد نیاز مردم از طریق مصرف گوشت بوقلمون برداشت.
رکنی اضافه کرد: با این اقدام ایران از کشور وارد کننده نهاده های تولید بوقلمون، به سمت تامین نیاز داخلی و صادرات بخشی از محصولات مازاد حرکت می کند.
وی افزود: سالانه 2 میلیون و 200 هزار تن گوشت مرغ در ایران تولید و تمام نیاز کشور به این محصول تامین می شود.