برداشت میوه گیاه لگجی از اراضی شهرستان دشتستان آغاز شد و تا شهریورماه ادامه دارد.
عبدالرحمان بارگاهی افزود: فصل رشد و نمو این گیاه از اواسط اردیبهشت شروع و تا اواخر شهریور ادامه دارد.
وی ادامه داد: میوهدهی این گیاه نیز از اوایل تیرماه آغاز میشود و افراد بومی و محلی در این ایام شروع به برداشت میوه این گیاه بیابانی میکنند.
رئیس مراتع اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دشتستان مصرف غذایی و تهیه ترشیجات را از استفادههای عمومی مردم منطقه از این گیاه عنوان و اضافه کرد: از پوست، شاخه و ریشه گیاه لگجی برای درمان بیماریهای کبد، طحال ، درد مفاصل، روماتیسم و همچنین تقویت بدن استفاده میشود.
وی با اشاره به کاربردهای صنعتی این گیاه گفت: میوه لگجی در ساخت یک سس مخصوص به نام کَپِر در برخی کشورها بهویژه ترکیه یونان و اسپانیا کاربرد دارد و میتواند به عنوان یک محصول صادراتی کشور مطرح شود.
بارگاهی تاکید کرد: برنامهریزی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر توسعه کشت لگجی در راستای بیابان زدایی و تثبیت خاک است.