یک شاعر:
لایک کاربران ملاک یک شعر خوب نیست
ابراهیم اسماعیلی اراضی گفت: لایک کاربران در فضاهای مجازی ملاک یک شعر خوب نیست و ناشران نباید هنگام پذیرش اثر از شاعران، به این لایکها توجه کنند بلکه باید آثار را کارشناسی کنند.
این شاعر معاصر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با بیان این مطلب افزود: افرادی هم که آثارشان را در فضای مجازی به اشتراک میگذارند از این امکان، تنها به عنوان یک فرصت استفاده میکنند ولی کار حرفهای را باید با آموزشهای لازم در بیرون از فضای مجازی انجام دهند و نظر متخصصان را جویا شوند.
اسماعیلی اراضی با اشاره به نقش مخاطبان در شناسایی شعر حرفهای گفت: یکی از معضلات شعر در فضای مجازی این است که مخاطبان آموزش ندیده اند و هر متن قافیه دار و احساسی را به عنوان شعر میپذیرند و به اشتراک میگذارند.
وی افزود: ناشران هم از این فضا تأثیر گرفته اند و اگر شاعری کتابش را نزد آنها ببرد اول به صفحه اینستاگرامش مراجعه میکنند که ببینند چقدر دنبال کننده (فالُوِر) دارد در حالی که تعداد دنبال کنندگان (فالُوِرها) مهم نیستند.
وی هنجار شکنی در زمینه خط فارسی را معضل دیگر شعر در فضای مجازی دانست و گفت: کسانی که این متنها را مینویسند آگاهی کاملی از ادبیات فارسی ندارند و با تغییر املای کلمات به زبان فارسی هم ضربه میزنند.
ابراهیم اسماعیلیاراضی زاده ۱۳۵۳ در اصفهان است.
بیشتر بر حوزههای غزل، ترانه و آموزش و نقد ادبی متمرکز بوده و سعی کرده از زوایای تازه، به مبانی ساختاری و ماهیتی شعر اصیل ایرانی، توجه داشته باشد؛ البته هیچگاه از شعر آزاد هم غفلت نورزیده است.
ابراهیم اسماعیلیاراضی از سال ۱۳۷۰ سرودن را آغاز کرده و از سال ۱۳۷۷ در برنامههای مختلف ادبی کشور، حضور داشته است.
از وی ۲ مجموعه شعر «غزلمزل» (چاپ اول ۱۳۸۳ / چاپ دوم ۱۳۹۴) و «نمیدانمها» (۱۳۸۹) منتشر شده است.
«از عشق تا عشق» (۱۳۹۴) نیز کتاب دیگر اوست که شامل یک گفت و گوی بلند با حسین منزوی است.