امسال 5 هزارتخت اقامتی ویژه مسافران چهارمحال وبختیاری درتعطیلات عیدفطر آماده شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،چهارمحال وبختیاری، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،
صنایع دستی و
حیدر صادقی همچنین از تهیه اقلام مواد غذایی موردنیاز برای ایام تعطیل عید فطر خبر داد و گفت: ذبح گوسفند و ارائه بهداشت آن به مسافران از سوی دامپزشکی نظارت می شود.
وی افزود: آب مورد نیازمناطقی که کمبود آب دارند تامین شده است و اداره کل اماکن هم نظارت بر ارائه کمی و کیفی اقلام غذایی را برعهده گرفته است
تاکنون در حدود 450 جاذبه گردشگری طبیعی در این استان شناسایی شده است.