با هدف ساماندهی و اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی و منابع طبیعی و مهندسی فرایند تولید و انتقال دانش در بخش کشاورزی، یکصد و پنجاه شرکت فنی و مهندسی و مشاوره ای کشاورزی در استان فعال شده است.
رئیس
سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی
آقای خرمی طراحی سامانه های اصلاح آبیاری در 9 هزار هکتار و اجرای عملیات در سطح شش هزار هکتار از اراضی کشاورزی را از جمله اقدامات این شرکت ها بیان کرد.
وی افزود: همچنین طی سه سال گذشته یکصد هزارو سیصد پروانه ی بهره برداری در حوزه پرورش دام، طیور،شیلات و آبزیان،قارچ خوراکی،گلخانه، کلینیک حفظ نباتات و فروش سم صادر یا تحدید شده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم، بیکاری یا اشتغال به کار در رشته های غیر مرتبط با تخصص نیمی از اعضای این سازمان را از مهمترین چالشها و مشکلات برشمرد و گفت: تربیت مدیران فنی برای استقرار در واحدهای تولیدی بخش کشاورزی از جمله اقدامات در حال انجام است.
آقای خرمی افزود: امسال حدود صد دانش آموخته ی بخش کشاورزی از طریق آزمون انتخاب شده اند که پس از بازآموزی و نوآموزی به عنوان مدیرفنی در واحدهای تولیدی مشغول به کار شوند و این روند ادامه خواهد داشت.
ساماندهی، بازآموزی و نوآموزی، مهندسی کردن فرآیند انتقال دانش در امر تولید و ایجاد زمینه ی اشتغال دانش آموختگان کشاورزی از مهمترین اهداف سازمان نظام مهندسی و منابع طبیعی است.