آغاز لایروبی اسکله بندر لاور بوشهر
لایروبی اسکله بندر لاور از توابع شهرستان دشتی استان بوشهر آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا)، نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: لایروبی اسکله بندر لاور با اعتبار اولیه ۵۲ میلیارد ریال آغاز شد.
سید کمال الدین شهریاری افزود: با اجرای این طرح انتظار چند ساله مردم بندر لاور یکی از قدیمیترین بنادر استان در مسیر تحقق قرار گرفت.
وی گفت: تنها راه امرار معاش مردم لاور ساحلی، صیادی و تجارت است و لایروبی نشدن اسکله این بندر مشکلات زیادی را برای آنها ایجاده کرده بود.
شهریاری با بیان اینکه از سال ۸۹ تاکنون این اسکله لایروبی نشده است افزود: شیلات متولی اجرای این طرح است و این اسکله در مدت سه ماه تا حجم ۱۲۰ هزار متر مکعب و عمق ۲ متر لایروبی خواهد شد.
کمک به مدیریت شهری چابهار از محل اعتبارات توسعه سواحل مکران
شهردار بندر چابهار گفت:شهر چابهار درحالی از کمبود شدید زیرساختها و امکانات شهری رنج میبرد که باید هزینههای ناشی از منطقه آزاد را نیز تحمل کند.
دادکریم بلوچ در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مانا، با اشاره به مشکلات زیست محیطی صنایع فولاد وپتروشیمی گفت: جانمایی این دو صنعت از ابتدا اشتباه بوده چرا که به دلیل نزدیکی این صنایع به شهر در سالهای آینده مشابه مشکلات زیست محیطی، حال حاضرعسلویه را در شهر بندری چابهار شاهد خواهیم بود.
وی افزود: به جهت وسیع بودن وسعت منطقه، امکان جانمایی بخشهای آلاینده این صنایع در نقاط دور از شهر و در محدوده منطقه آزاد چابهار کاملا فراهم است.
شهردار چابهار هم چنین با اشاره به دیگر مشکلات منطقه آزاد چابهار خاطرنشان کرد: منطقه آزاد چابهار درسال ۷۲ در راستای کمک به توسعه منطقه شکل گرفته است، اما امروز تمام هزینههای ناشی از آن به دوش مدیریت شهری است که با کمبود شدید منابع مواجه است.
به گفته بلوچ، شهر چابهار از حداقل امکانات و زیرساختها برخوردار است به طوری که شهرداری تنها با سرانه ۳۰۰ هزارتومان شهر را مدیریت میکند.
شهردار چابهارخواستار کمک به مدیریت شهری چابهار از محل اعتبارات توسعه سواحل مکران شد و گفت: دربرنامه ششم برای توسعه این سواحل ۱۸۰ میلیارد تومان در نظرگرفته شده که بنا به پایین بودن شاخصهای زندگی در شهر چابهار به عنوان قلب سواحل مکران خواستار تخصیص اعتبار برای توسعه شهر هستیم.
شایان ذکر است محدوده سواحل مکران از شهر سیریک در استان هرمزگان شروع میشود وتا نزدیکی مرز پاکستان و روستای پسابندر سیستان وبلوچستان امتداد مییابد. توسعه این سواحل شامل شهرهای سیریک و جاسک در استان هرمزگان و کنارک، چابهار ونگور در استان سیستان وبلوچستان است.
راهاندازی ۱۱ طرح سالمسازی دریا در رشت
فرماندار رشت از راهاندازی ۱۱ طرح سالمسازی دریا و شناگاهها همزمان با عید فطر در سواحل این شهرستان خبر داد.
سیروس شفقی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مانا با اشاره به نزدیک شدن به عید فطر و آغاز فصل گردشگری در استان گفت: در فصل تابستان شاهد حضور گردشگران به واسطه استفاده از جاذبههای منحصر بهفرد در گیلان هستیم.
وی به برگزاری دومین جلسه ستاد ساماندهی سواحل شهرستان رشت اشاره کرد و افزود: جلسه مذکور در راستای هماهنگی بین دستگاههای اجرایی به منظور ارائه خدمات مطلوبتر به گردشگران و همچنین تمهیدات ایمنی، بهداشتی و خدماتی در سواحل برگزار شده است.
فرماندار رشت با تا،کید بر کنترل مناطق خطرآفرین در سواحل این شهرستان، بیان کرد: امسال سیاستهای خوبی در راستای کنترل مناطق خطرآفرین در سواحل رشت اتخاذ شده است وسعی میشود اسواحل رابصورت شایستهتر در اختیار گردشگران قرارداد تا بتوانند اوقات فراغت خود را در این شهرستان سپری کنند.
شفقی از راهاندازی ۱۱ طرح سالمسازی دریا و شناگاههای آنها همزمان با عید فطر در سواحل رشت خبر داد و تصریح کرد: طرحهای سالمسازی دریا با آغاز تعطیلات تابستانی فعال میشوند و تمهیدات و پیشبینیهای لازم برای ارائه تمام امکانات در طرحها شده است.
وی به همکاری خوب ناجیان غریق و دهیاران در مناطق خطرآفرین سواحل رشت اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنونی غریقی در سواحل شهرستان رشت حضور نداشتند.
فرماندار رشت با اشاره به اینکه ۶۰ درصد از سواحل این شهرستان مناطق خطرآفرین است، خاطرنشان کرد: تناسب بسیار بالایی بین مناطق خطرآفرین و قابل استفاده در سواحل رشت وجود دارد و تنها راهکار استفاده از دهیاران در این مناطق است و این امر موجب کاهش هزینهها و ارتقای ارائه خدمات به گردشگران میشود.