دبیر شورای برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد
توزیع ۳۰۰ میلیارد تومان بین دستگاههای استان+فیلم
بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان بین دستگاههای مختلف کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان در نخستین شورای برنامه ریزی و توسعه
استان در سال ۱۳۹۶ گفت: کل بودجه کهگیلویه وبویراحمد بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان است که از این رقم۴۴۳ میلیارد تومان آن، مربوط به اعتبارات استانی است.
حسن نوروزی با اشاره به الزامات قانون بودجه امسال افزود: امسال قانون بودجه ما را مکلف کرده که پنج تا هشت درصد از کل اعتبارات تملک دارایی مصوب قانون بودجه، صرف تهیه و اجرای طرحهای هادی و بهسازی در روستاهای استان توسط بنیاد مسکن شود.
وی اختصاص یک درصد از سرجمع کل اعتبارات برای ساخت، توسعه و تجهیز پایگاههای بسیج، اختصاص ۱۰ درصد اعتبارات استانی به حوزه آب روستایی و اختصاص حداکثر ۱۰ درصد اعتبارات برای طرحهای جدید را از دیگر الزامات قانون بودجه سال ۹۶ بیان کرد و گفت: همچنین نیم درصد اعتبارات هزینهای و یک درصد از اعتبارات عمرانی میتواند به صورت خارج از شمول اختصاص داده شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: همچنین مکلف شدهایم که ۲۰ درصد اعتبارات تملک دارایی استان یعنی حدود ۸۸ میلیارد تومان را به عنوان کمکهای فنی اعتباری برای تشویق بخش خصوصی و در راستای اقتصاد مقاومتی هزینه کنیم که از این ۲۰ درصد، پنج درصد هم میتواند به صندوق حمایت از بخش کشاورزی اختصاص یابد.
حسن نوروزی با اشاره به رشد بودجه استان از محلهای مختلف در بودجه سال ۹۶، گفت: اعتبارات طرحهای ملی استانی شده از ۹۲ میلیارد تومان در سال ۹۵ به ۱۴۵ میلیارد تومان در بودجه ۹۶ افزایش و همچنین اعتبارات استانی از ۱۰۶ میلیارد تومان در سال گذشته به ۱۲۰ میلیارد تومان در سال ۹۶ افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه سرجمع اعتبارات نفت از ۵۵ میلیارد تومان در سال ۹۵ به ۱۸۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۹۶ رسید، ادامه داد: سرجمع اعتبارات استان از محل استانی و نفت سال گذشته ۱۷۹ میلیارد تومان بود که امسال به ۴۴۳ میلیارد تومان افزایش یافت.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه امسال ۲۷۳ میلیارد تومان نیز در قالب قانون استفاده متوازن به استان ابلاغ شد، گفت: سرجمع بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار امسال به استان ابلاغ شد که از این میزان، امروز ۳۰۱ میلیارد تومان توزیع شد.
حسن نوروزی افزود: امسال برای رعایت تعادل و یکسان سازی، ماهانه ۴۰۰ هزار تومان اضافه کار برای هر نیرو در هر دستگاهی پیشبینی شد و طبق قانون بودجه، اعتبارات رفاهی را ۱۵۰ هزار تومان در ماه برای هر نیرو در دستگاههای مختلف در نظر گرفته شد.
وی گفت: امسال حقوق نیروهای قرارداری به موجب قانون ۱۰ درصد رشد داشته است و اعتبارات سایر، را نیز برابر با عملکرد سال قبل لحاظ کردند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه به اعتبارات ماده ۱۸۰ هم اشاره کرد و ادامه داد: ۳۴ درصد از این اعتبارات در بخش حمل و نقل، ۲ درصد در بخش کشاورزی و ۱۲.و ۲ دهم درصد به فصل منابع آب اختصاص دارد.
حسن نوروزی افزود: با توجه به اینکه اعتبارات ماده ۱۸۰ در ۲ سال گذشته تخصیص نیافت، امسال منبع تأمین اعتبار این طرحها را به نفت تغییر دادیم و توانستیم حدود ۵۰ میلیارد تومان از پروژههای ماده ۱۸۰ را پوشش دهیم.
وی گفت: اعتبارات دو سوم پارسال استان ۲۲ میلیارد تومان بوده، که امسال به ۶۷ میلیارد تومان افزایش یافته است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: با توجه به اهمیت
توسعه واحدهای تولیدی در راستای اقتصاد مقاومتی، ۲۰ درصد کمکهای فنی و
اعتباری و ۱۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی یک سوم و دو سوم نفت،
به این واحدها اختصاص یافت.
موسی خادمی افزود: اختصاص ۵ / ۱ تا
۲ میلیارد تومان از بودجه، برای رفع مشکل دستگاه هایی که پارسال کمبود
منابع مالی در بعضی از حوزهها داشتند، و اضافه شدن طرح ساخت ساختمان
استانداری در لیست طرحهای اولویت دار، از دیگر مصوبات جلسه امروز بود.
غلامرضا تاجگردون نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی هم گفت: با افزایش بودجه امسال از یک و یک دهم درصد، به ۳ درصد، کهگیلویه وبویراحمد که از نظر وسعت و جمعیت، استان سی ام کشور محسوب میشود، از نظر بودجهی اختصاصی، رتبه ۱۷ کشور را کسب کرد.
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: در کمیسیون تلفیق مصوب شد در برنامه ششم توسعه، اعتبارات نفت از ۲ درصد به ۳ درصد افزایش یابد.
غلام محمد زارعی افزود: مقرر شد بودجه ای از محل دو سوم، به مناطق محروم و توسعه نیافته اختصاص یابد و از محل قانون یک سوم، بودجه برای این استانها با مبنای توزیع استانی اختصاص یابد و این مورد فقط به استانهای نفت خیز و گاز خیز اختصاص پیدا کند.
نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی هم پیشنهاد داد: در بودجه امسال، باید اولویت را به طرحهایی که بالای ۷۰ درصد پیشرفت کاری دارند اختصاص داد تا طرحهای عمرانی نیمه تمام زودتر به بهره برداری برسند.
عدل هاشمی پور با بیان اینکه ساخت سد کوه برد از سال ۱۳۹۰ آغاز و برای تکمیل آن بیش از ۵ میلیارد تومان هزینه شده است افزود: این سد تاکنون ۲۰ درصد پیشرفت کاری دارد در حالیکه سد ایلی آباد در بهمئی دارای ۷۰ درصد پیشرفت کاری است که با تخصیص اعتبار بیشتر به این طرح شاهد سرعت در عملیات اجرایی آن خواهیم بود.