کشت سورگوم علوفهای در 77 هکتار از اراضی استان اصفهان آغاز شد.
شاپور سهرابی با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال 46هزار تن سورگوم از مزارع استان برداشت شود،افزود : این محصول را می توان سالانه تا سه چین برداشت کرد .
وی یکی از اهداف مهم کاشت سورگوم در استان را مقابله با خشکسالی و استفاده بهینه از منابع آبی اعلام کردو گفت : این گیاه با اقلیمهای متفاوتی از جمله مناطق گرم و خشک سازگاری زیادی را از خود نشان میدهد.
گیاه سورگوم از خانواده غلات است که در کشور با نام ذرت خوشهای شناخته میشود و از نظر اهمیت در جهان پس از محصولاتی همچون برنج، ذرت، گندم و جو در رده پنجم قرار دارد.
سورگوم با نفوذ در خاک سبب جذب رطوبت زیادی میشود و در مقایسه با دیگر گیاهان و غلات از نظر استفاده آب در جایگاه بهتری است و در کنار آن تحمل بهتری هم در مقابل شوری آب دارد.