یک مسئول در بنیاد ملی نخبگان گفت: مسئولان باید از نخبگان این ظرفیتهای غنی برای شکوفایی کشور استفاده کنند
منصور انبیاء گفت : نخبگان از جایگاه علمی رفیعی برخوردارند از این رو جوان نخبه ایرانی باید در همه ابعاد باید الگو و در همه اتاقهای اندیشه ورزی جایگاه ویژه ای داشته باشد.
او افزود: نخبگان با اتکا به استعداد برتر خود باید برای پیشرفت و توسعه کشور در بخشهای مختلف تلاش کنند و چنانچه در جامعه فعالیتهای شایسته ای داشته باشند و از طرفی نباید نگران اشتغال خود باشند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر توجه به اخلاقمداری در تحصیل علم گفت:علم باید در جهت خدمت به بشر و افزایش امید به زندگی بکار گرفته شود و نباید از علم و استعداد خود برای نابودی بشر استفاده کرد.
استاندار خراسان رضوی هم در این نشست گفت: نخبگان سرمایه اصلی هستند و باید
در مسائل و مشکلات در حوزه های مختلف اقتصادی،
علیرضا رشیدیان با اشاره به ظرفیتهای زیاد خراسان رضوی برای ایجاد اشتغال و فعالیت نخبگان افزود:باید با همکاری نهادهای مرتبط و نخبگان ظرفیتهای موجود از قوه به فعل تبدیل شود.
او با بیان این که این استان پارسال بیشترین اشتغال ایجاد شده در ایران را بعد از تهران به خود اختصاص داد گفت: پارسال از مجموع 650هزار شغل ایجاد شده در کشور 100 هزار نفر مورد مربوط به خراسان رضوی بود و اگر سرمای پاییز پارسال اتفاق نمی افتاد این میزان به 150 هزار اشتغال نیز می رسید.
استاندار خراسان رضوی افزود: برای تحقق سند چشم انداز خراسان رضوی باید سالانه 105 هزار فرصت شغلی در این استان ایجاد شود.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: هزار و 300نخبه زیر پوشش این بنیاد هستند که حدود 800نفر از این تعداد مربوط به دانشگاه فردوسی است.
سعیدرضا احمدی زاده افزود: ارتباط موثرتر و اثربخش تر با نخبگان
دانشگاه و حوزه رویکرد امسال این نهاد است.
نشست هم اندیشی نخبگان و استعدادهای برتر خراسان رضوی دیشب در مرکز بنیاد پژوهشهای آستان قدس برگزار شد و در پایان از نخبگان برگزیده استان در جشنواره های علمی سال 95 با اهدای تقدیرنامه و جوایز نقدی تجلیل شد.