سند 2030 پس یک سال توافق پنهانی دولت لغو شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، 20 آذر سال گذشته، در آستانه 5 سالگی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مسئولان، «سند ملی آموزش 2030 ایران» را رونمایی کردند که در مقابل، فعالان فرهنگی کشور این سند را مصداق بازر پروژه نفوذ و مغایر سندهای بالا دستی کشور دانستند.
در چارچوب این سند به واژههایی همچون شهروند جهانی و برابری جنسیتی اشاره شده که این مباحث از سوی برخی صاحبنظران و کارشناسان مورد انتقاد قرار گرفت.
براساس این سند، مدارس کشور نباید رنگ و بوی سیاسی و مذهبی داشته باشند و اولویت استخدام با معلمانی است که به برابری جنسیتی اعتقاد دارند.
تصویب و اجرای این سند دگرگونیهای بسیاری را در آموزش کشور ایجاد می کند که از جمله آن میتوان به حذف کلیشههای جنسی و ارائه آموزشهای جنسی به کودکان و حذف برخی مفاهیم قرآنی و ارزشی از کتابهای درسی بهبهانه ترویج صلح و نبود خشونت اشاره کرد.
رهبر معظم انقلاب ، 16 اردیبهشت امسال، همزمان با هفته معلم در دیدار با هزاران نفر از فرهنگیان سراسر کشور تأکید کردند: به چه مناسبت یک مجموعهی بهاصطلاح بینالمللی که قطعاً تحت نفوذ قدرتهای دنیاست، این حق را داشته باشد که برای ملت های دنیا با فرهن گهای مختلف، تکلیف مشخص کند؟
با بیانات و فرمان صریح رهبر انقلاب اجرای سند 2030 متوقف شد و رئیس جمهور و اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی به استقلال فرهنگ و آموزش کشور رای دادند و سند 2030 از دستور خارج شد.