معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، از اختصاص هزارمیلیارد ریال اعتبار امسال برای مرمت، بهسازی و نگهداری موزه ها در استانهای مختلف خبر داد.
وی افزود: خوشبختانه در سالهای اخیر مردم هم در راستای حفظ وحراست از بناهای باارزش تاریخی همت زیادی داشتند و درکنار اعتبارهای دولتی، برای مرمت این بناها اعتبارهای مورد نیاز را نیز اختصاص دادند.
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشوربا بیان اینکه در حال حاضر مردم با نگاه توسعه ای به حفظ آثار تاریخی در شهرهای محل سکونت شان بیشتر از این سازمان دغدغه حفظ این آثار را دارند، اضافه کرد: در چند ماه گذشته بیش از 100 بنای تاریخی مربوط به دو استان تهران ویزد برای ثبت ملی آنها درخواست شده است، که این رویه کاملا مثبت ودر جهت تعامل وهمکاری امیدآفرین مردم دراین بخش است.
طالبیان افزود: درگذشته تخریب بناهای تاریخی زیاد بوده، شهرداری ها وبرخی دستگاه های اجرایی وخدماتی در اجرای برخی طرح های عمرانی خسارت های زیادی به این بخش وارد کرده بودند، اما در سه سال گذشته تاکنون با ایجادیک همگرایی خوبی که دربخش حفاظت از بناهای تاریخی کشور به وجود آمده، این تخریب ها به حداقل ممکن رسیده است.
معاون سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور ادامه داد: که اکنون دیگر مردم از دولت ونظام درباره حراست وحفاظت از هویت تاریخی ومیراثی کشور را مطالبه می کنند و خوشبختانه اکنون خود مردم دغدغه خوبی برای حفاظت از آثار تاریخی کشور را دارند.