دوره آموزشی ویژه پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در لنده برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، دکتر حسین محمدی با
اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور گفت: دامداران، قصابان، کارگران کشتارگاه و
پرسنل دامپزشکی در معرض خطر این بیماری قرار دارند. وی با بیان اینکه تب کنگو از طریق گزش کنه یا تماس با خون و ترشحات یا لاشه
دام و انسان آلوده منتقل می شود افزود: شهروندان از ذبح غیر بهداشتی دام پرهیز
کنند. رئیس اداره دامپزشکی
شهرستان لنده گفت: کسانی که همواره با دام و فراورده های دامی در تماس هستند
نیازمند مراقبت بیشتری هستند که در همین راستا با همکاری شبکه بهداشت و درمان
شهرستان لنده جلسه توجیهی با قصابان برگزار شد. محمدی مردم را به رعایت نکاتی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو توصیه
کرد: اول اینکه در همه حال گوشت ممهور به مهر دامپزشکی را خریداری کنند و از خرید
گوشت گرم خودداری کنند و مردم بدانند که همواره گوشت تازه باید قبل از مصرف به مدت
24 ساعت در دمای یخچال(4 درجه) نگهداری شود. رئیس اداره دامپزشکی شهرستان لنده گفت: بهترین راه مبارزه با این بیماری
پیشگیری است که در این راستا سازمان دامپزشکی هر سال در حد امکان عملیات سم پاشی
در مناطق آلوده به کنه را با وجود کمبود اعتبارات و کمبود نیروی انسانی انجام می
دهد.