ارتقای دورههای آموزشی کانون پرورش فکری براساس استانداردهای بینالمللی
مدیرکل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: برنامهریزیهای بخش آموزش در سال 96 با بهرهگیری از استانداردهای بینالمللی طراحی میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی کانون، اصغر باقرزاده مدیرکل آموزش و پژوهش کانون با بیان این مطلب گفت:
برنامهریزیهای صورت گرفته در بخش آموزش به گونهای است که در سال 96 فعالیتهای آموزشی همچون پودمانها، دورهها، کارگاهها، نشستهای علمی و تخصصی ارتقای کمی و کیفی یافته است و فرآیندهای آموزشی مطابق با استانداردهای بینالمللی ایزو 10015 اجرا خواهد شد.
استانداردهای بینالمللی ایزو 10015 از 4 مرحله نیازسنجی آموزشی، برنامهریزی، اجرا و اثربخشی آموزشی تشکیل میشود.
وی با اشاره به اینکه تا پایان نیمه اول سال 96 پرونده آموزشی تمامی کارکنان تکمیل و از طریق وبسایت کانون در دسترس افراد قرار میگیرد افزود: تلاش شده با استفاده از فنآوریهای جدید آموزشی و بهرهگیری از سامانه مدیریت یکپارچه آموزش، ضمن بهبود کیفیت آموزشها در زمان و هزینهها نیز صرفهجویی قابل توجهی صورت گیرد.
باقرزاده طراحی و تولید محتوای الکترونیکی، بازنگری پودمان مربیان ادبی، اعتبار سنجی کتابها و فعالیتهای مراکز فرهنگیهنری، تبیین و تدوین استانداردهای اجرای دورههای آموزشی، برگزاری شوراهای تخصصی برای دورههای آموزشی مشاغل اختصاصی و کاربست طرحهای پژوهشی (بازنگری دورههای آموزش مربیان فرهنگی) را از مهمترین فعالیتهای بخش آموزش عنوان کرد.
وی با بیان این که ادارهکل آموزش و پژوهش براساس چشمانداز10 ساله و منطبق با برنامه 5 ساله اول اهدافی را برای سال 96 طراحی کرده است، یادآور شد: امسال 2هزار و 738 ساعت آموزشی در قالب 147 دوره و پودمان برای استان ها، هزار و 867 ساعت در 74 دوره متمرکز و 22 کارگاه آموزشی متمرکز و منطقهای نیز در قالب 435 ساعت آموزشی برای سال 96 پیشبینی و طراحی شده است.
باقرزاده اجرای طرحهای پژوهشی مرتبط با نیازهای اساسی و راهبردی کانون، برنامهریزی برای سیاستهای آموزشی و پژوهشی، تقویت مشارکت درون و برون سازمانی در عرصههای آموزشی و پژوهشی، تقویت آگاهی های علمی، تخصصی و حرفهای کارکنان و ارتقای فعالیت آموزشی کانون به استاندارد ایزو 10015 را از مهمترین اهداف برنامهریزی آموزشی کانون دانست.
باقرزاده همچنین گفت: در بخش پژوهش این ادارهکل نیز با اجرای فعالیتهای راهبردی به دنبال استقرار و توسعه این بخش هستیم که یکی از مهمترین رویکردهای این بخش به کارگیری پژوهشهای صورت گرفته برای ارتقای فعالیتهای سایر بخشهای کانون است.