خشم مسلمانان جهان به ساخت فیلم ضد اسلامی همچنان ادامه دارد.
واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه خبری یورونیوز، در قاهره پایتخت مصراعتراضات از پنج شنبه شب در اطراف سفارت آمریکا آغاز شده است .
شرکت کنندگان در این تظاهرات با پرتاب سنگ به نیروهای پلیس ضد شورش در اطراف سفارت آمریکا خشم خود را به این اقدام نشان دادند.
نیروهای امنیتی مصر به شیوه های مختلف از جمله شلیک گاز اشک آور و ضرب و شتم تظاهرکنندگان با باتوم برای متفرق کردن آنان تلاش می کنند که این اقدام باعث بروز درگیریهایی بین دو طرف شده است.
این در حالی است که امروز قرار است پس از نماز جمعه به دعوت گروههای مختلف مصری تظاهرات گسترده ای در میدان التحریر قاهره در محکومیت این فیلم موهن آمریکایی برگزار شود.
مردم یمن در اعتراض به ساخت فیلم اهانت آمیز به ساحت مقدس رسول گرامی اسلام (ص)، به سفارت آمریکا در صنعا حمله و ساختمان آن را تخریب کردند.
شهر تعز در جنوب یمن هم صحنه تظاهرات ضد امریکایی بود. مردم با طی خیابانهای تعز در میدان آزادی که شعله های انقلاب یمن از آن جا آغاز شده بود ، تجمع و با سردادن شعارهای ضدآمریکایی،اهانت به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) را محکوم کردند.
مجمع علمای بحرین هم توهین به پیامبر اسلام(ص) را محکوم کرد و خواهان برگزاری تجمع اعتراض آمیز در همه مساجد بحرین در روز جمعه شد.
در عراق نیز صدها تن تظاهراتی در اعتراض به پخش این فیلم برگزار کردند. شرکت کنندگان در این تظاهرات شعارهایی علیه آمریکا و اسرائیل سر دادند.
مردم نجف اشرف در اعتراض به توهین به پیامبر گرامی اسلامی راهپیمایی کردند.
راهپیمایان با صدور بیانیه ای از دولت عراق خواستند تا سفیر آمریکا را برای پاسخگویی در این خصوص فراخواند. همچنین راهپیمایان از پارلمان این کشور خواستند تا قانونی وضع کند که بر اساس آن همکاری با هر کشوری که به اسلام توهین کند ممنوع سازد.
تجمع کنندگان از کشورهای عربی و اسلامی و سازمان های بین المللی خواستند تا با توجه به توهین شدیدی که به پیامبر اسلام صورت گرفته است مواضع مناسبی اتخاد کنند.
همچنین مردم شهر نجف اشرف پس از اقامه نماز جمعه با برگزاری تظاهر ات، پرچم امریکا و اسرائیل را به آتش کشیدند.
نمازگزاران با شعارهای ضدامریکایی و ضد اسراییلی مسیر مصلی نجف اشرف تا حرم مطهر مولی الموحدین حضرت امام علی (ع) تظاهرات کردند.
تظاهرکنندگان ، ضمن محکوم کردن این فیلم موهن در بیانیه ای دولت امریکا را مسوول این اقدامات ضد دینی و اسلامی دانستند.
در پاکستان نیز دستگاههای امنیتی این کشور تدابیر امنیتی را در اطراف سفارت وکنسولگری آمریکا تقویت کرده اند. در این کشور نیز مردم دراعتراض به این فیلم تظاهرات کرده اند.
در اندونزی و افغانستان، مقامات این دو کشور از مسئولان پایگاه اینترنتی اشتراک فیلم یوتیوب خواسته اند پخش این فیلم ضد اسلامی را در پایگاه خود متوقف کنند.
مردم لبنان روز پنجشنبه در اعتراض به تهیه و پخش فیلم موهن ضد اسلامی ، در خیابان های شهر طرابلس در شمال این کشور تظاهرات کردند .
تظاهرکنندگان خشمگین در اعتراض به ساخت این فیلم که در آن به حضرت محمد (ص) توهین شده است پرچم آمریکا را به آتش کشیدند و فریاد « الله اکبر » سر دادند .
فلسطینیان در غزه فیلم موهن به ساحت پیامبر اسلام (ص) را محکوم کردند.
اسماعیل هنیه نخست وزیر فلسطین در نوار غزه اعلام کرد : دولت آمریکا باید بداند این فیلم موهن می تواند انقلابی را در جهان اسلام به راه اندازد. از سوی دیگر فعالیت های مرتبط با محکوم کردن این فیلم در اراضی فلسطین ادامه دارد و علمای فلسطین از امت اسلامی خواستند به مسئولیت های خود در دفاع از اسلام و مقدسات آن واقف باشند. همچنین قرار است فلسطینیان،امروز پس از ادای نماز جمعه تظاهرات کنند.
مردم سوریه نیز پنج شنبه شب در اعتراض به فیلم موهن به ساحت نبی گرامی اسلام در مقابل سفارت آمریکا در دمشق تجمع کردند.
شرکت کنندگان در این تجمع با دادن شعارهایی تأکید کردند دموکراسی با اهانت به ادیان تحقق نمی یابد .
آنها از کشورهای عربی و اسلامی خواستند سفارتخانه های آمریکا را در این کشورها در واکنش به این فیلم موهن تعطیل کنند .
سفارت آمریکا در دمشق از چند ماه پیش تعطیل شده است.
مردم کویت نیز با تجمع در برابر سفارت امریکا در شهر کویت در اعتراض به ساخت و پخش فیلم ضد اسلامی در امریکا تظاهرات کردند.
تظاهر کنندگان اخراج سفیر امریکا از کویت را نیز خواستار شدند.
همچنین مسلمانان روز جمعه با برگزاری تظاهرات در سراسر مالزی، از آمریکا خواستند از توزیع فیلمی ضد اسلامی که به گفته آنها، بخشی از توطئه «افراط گرایان مسیحی» بوده است، جلوگیری کند.
اعتراضات خشونت بار به فیلم آماتور آمریکایی موسوم به «معصومیت مسلمانان» که روز سه شنبه در مصر و لیبی آغاز شد، به چندین کشور اسلامی دیگر در خاورمیانه و شمال آفریقا گسترش یافته است ولی جمعه نخستین روزی بود که مالزی صحنه تظاهرات اعتراض آمیز هر چند مسالمت آمیز بود.
همچنین ده هزار نفر روز جمعه در اعتراض به فیلم آمریکایی موهن و ضد اسلامی در شهر داکا پایتخت بنگلادش تظاهرات کردند و پرچم های آمریکا و اسراییل را به آتش کشیدند.
تظاهرکنندگان همچنین تلاش کردند به سفارت آمریکا در این شهر نزدیک شوند.
تظاهر کنندگان پس از برگزاری نماز جمعه در مقابل مسجد «بیت المکرم» بزرگترین مسجد بنگلادش تجمع کردند و شعارهایی همچون «الله اکبر»، «ما دشنام به پیامبر اسلام (ص) را تحمل نمی کنیم.» سر دادند.
صدها تن از مردم افغانستان روز جمعه در اعتراض به فیلم موهن و ضد اسلامی در شهر جلال آباد در شرق این کشور تظاهرات کردند.
مردم ترکیه نیز با برپایی تظاهرات هتک حرمت به ساحت پیامبر اسلام (ص) را محکوم کردند.
مردم ترکیه پس از اقامه نماز جمعه در شهر استانبول تظاهرات برپا کردند.
کشمیر هند نیز امروز شاهد تظاهرات گسترده در محکومت فیلم موهن آمریکایی بود.
صدها نفر در کشمیر هند با راهپیمایی در خیابانهای شهر اعتراض خود را به ساخت و انتشار فیلم موهن به پیامبر اسلام نشان دادند. تظاهرکنندگان از جمله شعارهای مرگ بر آمریکا، الله اکبر ، زنده باد اسلام، جانم فدای پیامبر سر می دادند.
همچنین شبکه تلویزیونی پرس تی وی از وقوع درگیری در اطراف سفارت آمریکا در پاکستان خبر داد.
مردم معترض پاکستان امروز پس از برپایی نمازجمعه تظاهراتی در اعتراض به هتک حرمت به پیامبر اسلام (ص) به راه انداخته اند. هزاران نفر از معترضان پاکستانی در اطراف سفارت آمریکا در شهر اسلام آباد، پایتخت پاکستان، تجمع کرده اند. درگیری هایی در نزدیک ساختمان سفارت میان نیروهای پلیس و معترضان بروز کرده است.
همچنین سفیر آمریکا در مصر در پی خشم مردم این کشور از فیلم موهن به ساحت اسلام و پیامبر اعظم (ص) که فردی آمریکایی صهیونیستی آن را ساخته است ، با یک فروند هواپیمای خصوصی از قاهره به استان اقصر گریخت.
در حالیکه سفارت آمریکا در قاهره به یک پادگان نظامی تبدیل شده است و خودروهای نظامی و زرهی و نیروهای پلیس آن را احاطه کرده اند و اعتراضات در اطراف این سفارت در واکنش به فیلم موهن به حضرت محمد(ص) رو به افزایش است منابع خبری فاش کردند « آن پاترسون » سفیر آمریکا در مصر شبانه با یک فروند هواپیمای خصوصی از قاهره به اقصر گریخته است.
خبر دیگر اینکه آمریکا سفارتخانه های خود را در حدود پنجاه کشور جهان به حال آماده باش در آورده است.
آمریکا حتی تجهیزاتی به سفارتخانه های خود ارسال کرده است و از حکومت های این کشورها نیز خواسته است همه توان خود را برای محافظت از سفارتخانه های آمریکا انجام دهند.