بیش از 13 میلیون قطعه جوجه ریزی برای تنظیم بازار در مرغداری های استان اصفهان شد.
امیر حسین افیونی افزود: با شیوع بیماری آنفلوآنزای پرندگان جوجهریزی در استان اصفهان حدود 50 روز ممنوع شده بود و از حدود یک ماه پیش مرغ از استانهای همجوار تامین میشد.
وی گفت: با پایان زمان ممنوعیت جوجه ریزی و مهار آنفلوآنزا، طرح جوجهریزی مطلوب در مرغداری ها برای تامین بازار اجرا شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ، این استان را در زمینه تولید گوشت مرغ در جایگاه برتر کشور دانست و افزود: سالانه حدود 170 هزار تن گوشت مرغ در این استان تولید میشود.
وی همچنین خواستار تغییر ذائقه مردم از مرغ گرم به مرغ منجمد با کیفیت شد و گفت: میانگین سالانه قیمت مرغ منطقی و پایینتر از قیمت مورد نظر تولید کننده است، اما در مقاطع یک یا دوماهه ممکن است تعادل به هم بریزد و الان در حدود پنج تا شش درصد قیمت مرغ از میانگین سالانه انحراف دارد، البته این نوسان مقطعی است.