معدوم کردن مرغهای فاسد در رفسنجان
بیش از ۲ هزار قطعه مرغ گوشتی در رفسنجان ضبط و معدوم شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت: این مقدار مرغ فاسد از دو کشتارگاه مرغ ، در بازدیدهای
اردیبهشت ماه جمع آوری شد.
مقامی گفت : در کارگاههای یاد شده ماهانه افزون بر 450 هزار قطعه مرغ گوشتی تولید می شود .
بگفته وی گوشت مرغ باید به رنگ سفید مایل به صورتی ، دارای سفتی و قوام طبیعی و عاری از هرگونه تغییر رنگ، خونمردگی و آثار تورم باشد، همچنین هیچگونه بوی غیرطبیعی مانند ترشیدگی، تعفن و گندیدگی نباید از مرغ به مشام برسد و در بسته های سالم،دست نخورده و دارای کد بهداشتی مجاز دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضاء مشخص عرضه گردد.