در پی کسب نتایج ضعیف در باکو و تایلند؛
کارشناس دو و میدانی: فدراسیون دچار مرگ تدریجی شده است
روح الله محمدی گفت: عملکرد و برنامه ریزی مسئولان فدراسیون در 2 سال اخیر مصداق بارز مرگ تدریجی است.
کارشناس دو و میدانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: برنامه ریزی های بی پایه و بی اساس و تحت کنترل شخص رئیس فدراسیون به تدریج شادابی، طراوت و انرژی پیشکسوتان، مربیان، ورزشکاران و حتی طرفداران دوومیدانی را گرفته و افراد متخصص و صاحب سبک را در خود بلعیده است.
و ی گفت: هیئت های دوومیدانی به عنوان بازوان اجرایی و عملیاتی فدراسیون توانایی اعزام ورزشکاران به مسابقات داخلی را ندارند و در تهیه تجهیزات تخصصی ناتوانند. تاکنون وعده اختصاص سالیانه 50 میلیون تومان به هئیت های استانی تحقق نیافته است و تنها چند هیئت با عملکرد ضعیف در سفرهای مارکوپلویی، رئیس فدراسیون را همراه می کنند و سایر هیئت ها فقط نظاره گرند.
کارشناس دو و میدانی در ادامه افزود: در رقابت های کشورهای اسلامی و قهرمانی نوجوانان آسیا همه در حسرت تصاحب یک مدال طلا ماندند، بدون شک این شرایط در قهرمانی آسیا هند هم رخ خواهد داد.
محمدی یادآورشد: رواج پدیده دوپینگ در گروه سنی جوانان با شعار ورزش پاک که از طرف IOC تحت عنوان رقابت عادلانه اعلام شده و در نهایت عدالت اجتماعی رادر بر دارد با اهداف فدراسیون دوومیدانی مغایرت دارد.
وی در خصوص وضعیت احسان حدادی در باکو گفت: طبیعتاً مشکل نایب قهرمان المپیک با تغییر مربی و اعمال تمرینات جدید و افزایش از 1100 پرتاب به 2000 پرتاب مرتفع نخواهد شد چرا که حدادی نیازمند به فراهم آوردن شرایطی به دور از استرس و فشارهای روانشناختی است که تا کنون فدراسیون در این امر ناکام بوده است.
کارشناس دو و میدانی افزود: ما به کرات شاهد تهدید ورزشکاران از طرف شخص رئیس فدراسیون به منظور تغییر مربیان بوده ایم که نتیجه آن مصدومیت های پی در پی در رویدادهای بزرگ و بازنشستگی ورزشکاران جوان است.
محمدی گفت: به منظور جلوگیری از انتقام گیری های شخصی و بر باد دادن منابع مالی و بیت المال برای اخذ ویزای شینگن و پروازهای بدون استراحت در 2 سال باقی مانده از مسئولیت ایشان، مسئولان وزارت ورزش باید وارد عمل شوند و تدبیری بیاندیشند.