خدمات دندانپزشکی در33 بیمارستان کشور شبانه روزی شد.
دکتر ذبیح الله کشیری افزود: هم اکنون خدمات دندانپزشکی برای کودکان زیر 14 سال، مادران باردار و مادران شیرده ارائه می شود که این خدمات برای این گروهها در روستاها به طور رایگان و در شهرها با تعرفه دولتی انجام می شود.
او از بازسازی و نوسازی سه هزار مرکز خدمات دندانپزشکی در سطح کشور خبر داد و گفت: هم اکنون بیشتر روستاهای بالای پنج هزار نفر جمعیت دارای مرکز مجهز خدمات دندانپزشکی هستند.
به گفته وی، هم چنین ارائه خدمات دندانپزشکی برای ساکنان شهری با تعرفه دولتی در کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی دندانپزشکی دانشگاههای علوم پزشکی کشور پیش بینی شده است.
کشیری ادامه داد: در این کلینیک ها بسته به مراجعان آنها بین دو تا شش یونیت دندانپزشکی استقرار می یابند.
رئیس اداره امور درمان دندانپزشکی وزارت بهداشت با بیان اینکه اکنون حدود هشت درصد از خدمات دندانپزشکی در بخش دولتی انجام می شود، افزود: این نسبت تا قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت کمتر از پنج درصد بود.
وی با اشاره به ضرورت واقعی شدن تعرفه های دندانپزشکی گفت: طبق پیش بینی های انجام شده بناست امسال بین 38 تا 40 درصد تعرفه های دندانپزشکی افزایش یابد.
به گفته وی، در حال حاضر مبلغ تعرفه های دندانپزشکی پایین است و این موضوع انگیزه مالی بخش خصوصی برای همکاری در قالب طرح تحول نظام سلامت را کاهش داده است.
رئیس اداره امور دندانپزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: همایش روسای امور درمان دندانپزشکی وزارت بهداشت با حضور 200 نفر از مسئولان این حوزه از روز گذشته در مشهد آغاز شده و امروز به کار خود پایان می دهد.
دکتر جواد سرآبادانی افزود: چالشهای حوزه دندانپزشکی نظیر تعرفه های سازمان های بیمه گر، نظارت بر فعالیت ها، اطلاع رسانی مردم و شرکت های شبه بیمه ای از مهم ترین مباحثی است که در این همایش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.