از آغاز برداشت انبه نارس تاکنون 15 هزار تن محصول از باغهای هرمزگان برداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری
صدا و سیما مرکزخلیج فارس؛ مدیر امورباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال
20هزار و355 تن محصول انبه برداشت شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد
. مسعود گرگیج افزود : شهرستان میناب با 15 هزار و 626 تن و رودان با 5 هزار و 700 تن بیشترین تولید محصول انبه در استان را دارد . وی گفت : 30 درصد محصول انبه در هرمزگان بصورت نارس برداشت می شود . از انبه نارس بصورت تازه خوری ، تهیه ترشی ، شوری ، مربا ، لواشک و سس استفاده می شود . برداشت محصول انبه نارس تا اواخر خرداد و انبه رسیده تا اوایل مرداد ادامه دارد . هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیر کشت انبه در کشور را دارد . قدمت کاشت درخت انبه در میناب به 300 سال پیش می رسد و رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است . ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه ، چارک ، کلک سرخ ، مشک ، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است . انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ-بی و سی ، کربوهیدراتها ، اسیدهای چرب ، پروتئینها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است . از
چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی ، مغز هسته آن درتهیه صابون و پوست درخت
انبه منبع خوبی از پانل است که در صنعت چرم سازی کاربرد دارد . گارم زنگی ، جم ، چیکو، گواوا یا زیتون وحشی و کنار از میوه های گرمسیری است که در هرمزگان در شهرستانهای میناب و رودان کشت می شود .