کارگاه آموزشی و ترویجی کاربرد پروبیوتیک در صنعت پرورش میگو در بوشهر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت بیش از 60 نفر در این کارگاه شرکت داشتند.
رضا حسین پور افزود با توجه به نقش پروبیوتیک در بهبود سلامتی میگو از طریق کنترل عوامل بیماری زا و بهبود کیفیت آب، همچنین به منظور ارتقاء سطح دانش و آگاهی پرورش دهندگان این کارگاه آموزشی برای انتقال یافته های تحقیقاتی برگزار شد.
رییس پژوهشکده میگوی کشور مستقر در بوشهر در خصوص اهمیت به کارگیری پروبیوتیک مناسب و بهره وری از این فناوری مطالبی را مطرح و بر تجاری سازی پروبیوتیک بومی تاکید کرد.
بابک قائدنیا تولید پروبیوتیک باکتریای بومی را یکی از دستاوردهای مهم وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد.
پروبیوتیکها دسته مهمی از باکتریهای سلامت زا هستند. این باکتریها باید به تعداد کافی یعنی در هر گرم از ماده غذایی یک میلیون از این باکتریها وجود داشته باشد تا بتواند سالم و زنده به روده برسد و در روده کوچک ترکیبات سلامتزای خود را تولید کند.